Arama sonuçlarınız

1. A

İstanbulda Hangi Jeep Özel Servisini Önerirsiniz? Neden?

Bakım grubundaki parçalar zaten ellerinde mevcut işte bujidir,filtredir, disk-balata vs, onun haricinde ellerinde olmayan parça varsa temin ediyorlar kısa sürede.

2. A

İstanbulda Hangi Jeep Özel Servisini Önerirsiniz? Neden?

Reklam gibi anlaşılır mı bilmiyorum fakat etrafta kazık atanlar mı dersiniz, ustayım diye geçinip en basit işte bile çuvallayan mı dersiniz bir çok tecrübe edindiğim için, Ben aracımı Güngörendeki Akkaya Bosch Car Servis’e götürüyorum uzun zamandır. Yaptıkları her iş garantili ve çok tecrübeli...
  3. A

2.7 Crd P0702-p2502 Hata Kodlari Yardim

Öncelikle cevap için teşekkürler. Peki tamir ettirsek 3-5 ay sonra aynı problem tekrar ortaya çıkar mı ? Tamir etmenin veya sıfır almanın tahmini maliyetleri nelerdir ? Ayrıca P2502 arızası bu arızayla bağlantılı mı yoksa ayrı arıza mı acaba

4. A

2.7 Crd P0702-p2502 Hata Kodlari Yardim

Arkadaşlar merhaba, 2003 Grand Cherokee 2.7 CRD Overland sahibiyim normal yolda giderken hiçbir sorun yokken aracın birden motor arıza lambası yanıyor ve çekişten düşüyor, düz yolda çekişten düşmeyi çok hissetirmesede yokuş yukarı çıkarken arabayı yürütebilmek deviri 3.000lere kadar çıkarıp...
  5. A

100.000 Tl’ye Kadar Araç Tavsiyesi

Kış gelince a/t goodrich off-road lastiği taktıracağım büyük ihtimalle o lastikler yeter diye düşünüyorum, grand cherokee yi listeme yazdım o zaman teşekkürler.

6. A

100.000 Tl’ye Kadar Araç Tavsiyesi

Arkadaşlar herkese merhaba, Foruma yeni üye oldum fakat belli aralıklarla bu forumun takipçisiyim, birçok konu gezmeme rağmen ve araştırmama rağmen tam bana göre olan aracı tespit edemedim bu yüzden sizlerden tavsiye istiyorum. Öncelikle bütçem en fazla 100.000 TL, kışın çamurda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,516
Kaydolan Son Üyemiz
Hasandiyet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri