Arama sonuçlarınız

1. gokdogan

Benim Gittiğim Servisler (freelander-defender - Discovery - Range Rover )

Ynt: Benim Gittiğim Servisler (freelander-defender - Discovery - Range Rover ) takip

2. gokdogan

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen deyilmi ya unuttum fotoi işini. yakında biraz çekerim, erciyese falan gideceğim standar haliyle neler yapıyormuş bi bakacağım. o zaman yüklerim inşallah selamlar
  3. gokdogan

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Ynt: Disca Iı Ve Range Rover Şanzuman Yağı Ve Filitresi Değişimi çok teşekkür ederim enis bey, enis ustamı diyeceğim. yağcıya gidersem aynen böyle söylersem anlar sanırım. bu arada enis bey sizinle telden görüşebilirmiyiz. aracımı alalı iki gün oldu. şu anda dinlemede takipteyim nerde ne var vb...

4. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen mümin bey çok teşekürim. tesbitiniz çok yerinde cesaret edememek gerçektende. önceki aracım Suzuki idi aslında onuda alırken cesaret edememiştim.bu da öyle bişey. fakat evet alıyorum dediğimde çok tereddütüm halada var fakat inanın değiyormuş buda...
  5. gokdogan

discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi

Ynt: Discovery Td5 M Ve S Yeşil Lambaların Arada Sırada Yanıp Yanıp Sönmesi selamlar adem usta bende kayseriden, şimdilik bir sıkıntı yok şükür. fakat bilgilendirmeleriniz çok güzel. teşekkür ederim. aracımı yeni aldım yağını değiştirmek istiyorum td5 2003 dizel hangi yağı koymalıyım şanzuman...

6. gokdogan

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Ynt: Disca Iı Ve Range Rover Şanzuman Yağı Ve Filitresi Değişimi selamlar enis bey bilgi paylaşımınız için çok teşekkür ederim. bende aracın motor yağını değiştirerek başlayayım işe. yd5 2003 dizel hangi yağı koymalıyım.

7. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen çok teşekür ederim arkadaşlar. şimdi aracı tanımakla meşkulüm her türlü td5 bilgisine ihtiyacım var. tecrübe bilgi, öneri. bu aracın yağ ölçüsü nedir. hangi marka önerilir. marka yazmaya müsaade yoksa numarası vb verebilirmisiniz. bir diğer husus...
  8. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Herkese selamlar, katkıda bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Td 5 imi aldım. Dün yazmaya vakit bulamadım bu günlerde de eksikleri takip ediyorum. Fırsat buldukça. yazacak.Discolu arkadaşların bilgisine İhtiyarım var
  9. gokdogan

Neuman 520 Litre Port Bagaj

Ynt: Neuman 520 Litre Port Bagaj selamlar ilan güncelmi resim eklemeniz mümkünmü özeldende atabilirsin

10. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Zevkle okudum yorumlarınızı, önemsiyorum burdaki yorumları, Nasipse yarın bir td 5 aldım gibi, baktıracam, sıkıntı yoksa alacağım inşallah. Fakat bizim kimlerden kimse duymasın içinde arazi araçları deyince bir heyecan kopuyor. Bundan sonra bir...

11. gokdogan

Grand Vitara Xl 7 ?

Ynt: Grand Vitara Xl 7 ? mesala bu linkteki araç XL 7 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-rahatina-duskun-olanlar-xl7-171256878/detay/
  12. gokdogan

Grand Vitara Xl 7 ?

Selamlar arkadaşlarlar. eski bir vitara kullanıcısıyım. fakat xl 7 yi merak ediyorum nasıl bir araç. hiç modifiye edilmiş halini falan görmedim. hiç arazi görüntüsü yok. bu araç 2.0 dizel. kaç beygir vb bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum. şimdiden katkılarınız için teşekkür ederim

13. gokdogan

Arkadaşlar Bu Vitaralar Nasıll ???

Ynt: Arkadaşlar Bu Vitaralar Nasıll ??? selamlar eray bey henüz eski bir vitaracı olarak size yardımcı olmak isterim. ilandaki linkler yayında değil anladığım kadarıyla eski vitaralara bakıyorsunuz. bende 2004 manuel 5k vitaramı elimden yeni çıkardım. şimdi hiç bir aracı beğenemiyorum...
  14. gokdogan

Araç Üstü Bağajımızı Yapalım

Ynt: Araç Üstü Bağajımızı Yapalım üzerin de gemi ve karavan resmi olan bir parça aracın arkasına takıldı ayrı bir tesisat ile ışıklandırma sistemi kuruldu. elekrikçi bilgi vermekten kaçındı bende zaten bu tarz çalışanlara bidaha gitmemek gibi bir huyum var. az elektriği yükseltip aküye yük...
  15. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen td 5 v8 karşılaştırmasının yapıldığı fakat açıklamayta girilmeyen bir yazı görmüştüm. acaba karşılaştırılsa birbirine karşı artıları eksileri nelerdir ,selamlar

16. gokdogan

Ynt: Araç Üstü Bağajımızı Yapalım Daha sonra çalışacağım ışıklandırma için sanırım kime. başvuracağımı buldum. Doğrusu oto Elektriği merak ettiğim fakat fazla iyi olmadığım alan. Aydınlatma için elektrçiye gittim oda aracın arkasına küçük bir akım yükseltici yerleştirdi.aküye yük binmesin diye
  17. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Defendir td 5 den az mı yakıyor. Merak ettim doğrusu. Aslında dizel bir defendir bulsam tam bir revizyondan geçirsem en küçük civatası bile yenilense evladiyelik bir iş çıkar ya hayırlısı,
  18. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen sayın alkım özden çok teşekür ederim katkıların için. nasıl bir araç politikası izleyeceğime karar veremedim. td 5 alayım bitsin bu iş dedim. Henüz bulamadım. Sonra ekonomik bir otomobil alayım ayrıca bir küçük arazi aracı alayım iki araçlı bir...

19. gokdogan

Ynt: Araç Üstü Bağajımızı Yapalım daha önce de form sayfalarında okumuştum ses yaptığına dair. bundan dolayı ızgara demirlerini resimde olduğu gibi yuvarlak profil kullandım ve aralıklarını biraz seyrek yaptım hiç ses çıkarmadı gayet güzeldi ve aracın çıtalarının seviyesinde kaldığı için...
  20. gokdogan

Ynt: Araç Üstü Bağajımızı Yapalım dosya olarak tutduğum fotolar bu bilgisayarımda olmadığı için tamamlanmış fotosunu bulamadım onuda bulursam ekleyeceğim. daha sonra büyük bağaj çalışması yaptım onunda çalışma aşamaları diğer bilgisayarımda, şimdilik onun bir kaç fotosunu ekliyorum. selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,514
Kaydolan Son Üyemiz
mozsarac

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri