Arama sonuçlarınız

1. Y

Aranıza yeni katıldım

Herkese merhabalar, Bu foruma daha önceleri üye olmuştum. Off-road'a biraz ilgi duymaya başladığımda '97 model bir Grand Cherokee aldım. Bu araç çok beklediğim gibi çıkmadı. Onu sattım ve 2008 model bir L-200 4x4 aldım. Aracım Otomatik vites, ATSCli intense LUX modeli. Çok fazla modifiye etmeyi...

2. Y

Subaru için servis tavsiyesi.

Ynt: Subaru için servis tavsiyesi. Tüm Subaru dostları herkese selamlar. Ben son zamanlarda biraz off-road merakımdan dolayı bu siteye üye oldum. Fakat görüyorumki çok güzel paylaşımlar olmuş. Geç üye olduğum için üzüldüm :) Neyse geç olmasın güç olmasın. Ben uzun yıllardır Subaru kullanan...
  3. Y

Subaranun motor sıkıntısı

Ynt: Subaranun motor sıkıntısı Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun. LPG'li olarak 250bin kmdir kullandığım, lpgsiz olarak daha da fazla kullandığım subaru araçlarım var. Araba dayanıksızdır falan gibi konulara hiç katılmıyorum. Araçla ilgili probleminiz devam ediyorsa ve kalıcı bir çözüm...

4. Y

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar merhaba, Ben foruma bir süre önce üye olmuştum fakat aktif olarak kullanmıyordum. Off-road amaçlı bir grand cherokee 5,2 aldığımda üye olmuştum. O araç isteklerimi çok karşılamadı sattım. Şimdi 2008 model 4x4 bir L-200 aldım. Forumu mümkün...
  5. Y

2003 forester ön tampon ve sol dikiz aynası lazım.

Ynt: 2003 forester ön tampon ve sol dikiz aynası lazım. Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Subaru ile ilgili tüm sıkıntılarınızla ilgili Istanbuldan yardım alabileceğiniz Doğan usta'nın telefon numarasını özelden sizinle paylaşıyorum. İyi günler dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,514
Kaydolan Son Üyemiz
mozsarac

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri