yahyabirinci kullanıcısının son içeriği

  1. yahyabirinci

    Subaru Forester Yan Tente...

    Başkan aynı şekilde benim de tente isteklerim vardı vitara'm için ama dediğin gibi maliyetleri çok yükse geldi decathlon'dan ben de aldım aynı tenteden. daha kurup deneyebilmek nasip olmadı ama çok merak ediyorum bu hafta sonu artık inşallah ben de deneyeceğim. güzel fikir tebrikler :cool:
  2. yahyabirinci

    Grand Vitara Alt Koruma Tavsiyesi

    selam arkadaşlar, eski bir konu ama ben de vitara 1.6 jlx mevcut, atl muhafa yapmak istiyorum lakin bunu daha önce yaptıran oldu mu yada nerede yaptırabilirim, istanbul anadolu yakasındayım.
  3. yahyabirinci

    Jimny Ön Koruma Demiri - Özel Yapım

    Jimny'im için üzerindeki tamponu bozmadan koruma demiri takmak istiyorum lakin satılan standart koruma demirleri istediğim gibi değil ve çok kötü gözüküyor, farklı modellerde arıyorum uzun zamandır ama yok tek tip koruma demiri var Bu yüzden kaba taslak alttaki gibi birşey yaptırmak istiyorum...
  4. yahyabirinci

    "Hepimiz deli olarak doğarız. Sonra ahlak ediniriz; durgunlaşıp aptallaşır ve mutsuz oluruz...

    "Hepimiz deli olarak doğarız. Sonra ahlak ediniriz; durgunlaşıp aptallaşır ve mutsuz oluruz. Sonra da ölürüz." – Lawrence Durrell
  5. yahyabirinci

    2007 Jimny Direksiyon Titreme Sorunu

    Selamlar, ben de aynı sorunu uzun bir süre yaşadaım çok araştırdım ama en son bostancı grand oto da battal usta sorunumu çözdü. aks bilyası mı değişmişti yada tas bilyası mı bilmiyorum ama oraya gidersen sorunun çözülecektir. 70 ile 80 km arasında aşırı titreme oluyordu şimdi tamamen kesildi.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,465
Mesajlar
1,518,278
Kayıtlı Üye Sayımız
172,119
Kaydolan Son Üyemiz
torunbeyy0303

SON KONULAR



Geri
Üst