suatti kullanıcısının son içeriği

  1. suatti

    Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

    Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Takip
  2. suatti

    ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

    Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Ayrıca onceki mesajimda üslup ile ilgili bir sıkıntı göremiyorum, keza; sadece bir soru sormuştum. Cümlemi ünlem işareti ile değil, soru işareti ile bitirmişim :)
  3. suatti

    ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

    Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Arkadaslar sorunum şu; forumda bir konu ilerleme gösterirken aynı zamanda bilgilerinde netleşmesi icap eder, daha onceden Gürcistan ile bilgiler verilmiş, pasaportsuz gecisten bahsedilmiş, araçlara sigorta uygulaması yapılmadığı...
  4. suatti

    ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

    Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Tüm bu yazdıklarınız daha önceki mesajlarda cevaplandirilmistir. Neden önceki mesajları okumadan konuya yorum yapıyorsunuz ?
  5. suatti

    ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

    Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Arkadaslar, Gürcistan'a girişlerde devletin 15 lira almak istemesinin sebebi fırsatçılık değildir. Kolay geçişler sayesinde Hopa'da inanılmaz bir ticari kayıp oluşmuştur.( Bu da Başbakan'ın Hopa'yı cezalandırma yöntemi sanırım )...
  6. suatti

    ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

    Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Ben size söylemiştim...
  7. suatti

    ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

    Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Arac sahibine pasaport gerekmiyor, nüfus cüzdanı ile aracınızı geçirebilir, Gürcistan'da üç ay seyahat edebilirsiniz.
  8. suatti

    Karadeniz Etrafında Dönme Planı

    Ynt: Karadeniz Etrafında Dönme Planı Kazbegi kapısı açık, Ruslar gürcülere vize vermediği için sorun çıkıyor, diğer milletten olanlar geçebiliyor.
  9. suatti

    Satılık-Marmot Guides Down Kaztüyü Ceket

    Ynt: Satılık-Marmot Guides Down Kaztüyü Ceket Satiş yeri hangi ildir acaba ?
  10. suatti

    Bu da Bizim Ufaklık Jimny

    Ön şaft açısı sorununu ben işinin ehli bir Tornacı ile çözdüm. Size, şaftınızı tornada ek parça kaynak ettirerek uzattirmanizi tavsiye ederim. Bu arada aracınız çok şirin görünüyor, güle güle kullanın :)
  11. suatti

    Off-Road Modifiyesi'nde Yapılan Yanlışlar

    Ynt: Off-Road Modifiyesi'nde Yapılan Yanlışlar Kürşad Bey, çok güzel bir yazi olmuş, elinize, dilinize saglık. Şimdi bu yazi üzerine " mantar gibi üreten Offroad kulüpleri " üzerine bir yazi yazarsanız bence süper olur.
  12. suatti

    Ormanda Bir Başına - Survivor Cinsi Macera.

    Arkadaslar Artvin'den selamlar. Bahsedilen rota neresi bilmiyorum ama memleketimizin ormanı bol, dağı çoktur. Trekking, Offroad ve doga sporları için bol macera yaşatacak bir doğaya sahibiz. Ziyaret etmek isteyenlerle irtibatta olalım.
  13. suatti

    28 - 29 Ocak 2012 Azerbaycan Offroad yarışı - QEBELE 2012

    Ynt: 28 - 29 Ocak 2012 Azerbaycan Offroad yarışı - QEBELE 2012 Gürcistan girişi için aracın üzerinize olması gerekiyor veya yurt dısına çıkartabileceğiniz vekaletiniz olmalı. Azerbaycan için durumu bilmiyorum ama çok ta problem değil çünkü organizatör Azeri arkadasımızın sayesinde Azeri...
  14. suatti

    karadeniz bölgesinde, lc bj 60 motor ve şanzıman usta yardımı lütfen..!

    Ynt: karadeniz bölgesinde, lc bj 60 motor ve şanzıman usta yardımı lütfen..! Samsun Offroad kulubünde değerli arkadaslarımız var onlar lastik konusunda size yardımcı olabilirler. Baskan Ömer Beyin telefonu: +90 (542) 427 44 23
  15. suatti

    Karadeniz Etrafında Dönme Planı

    Ynt: Karadeniz Etrafında Dönme Planı Savaş çıktığından beri Gürcistan'dan Rusya'ya geçişler yok, sadece Yakutistan'dan Gürcü olmayanlara transit geçiş veriliyor diye biliyorum. Araştırmanız lazım.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,461
Mesajlar
1,518,223
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

SON KONULAR



Geri
Üst