milimadami
Tepkime Puanı
159

Profil mesajları Gönderiler Hakkında

  • 6. Mesajım:Biri 9 diğeri de 4 yaşında 2 oğlum var. Bir mesleklkisesi yüksek okul birde fakülte bitirdim ama Türkiye gerçeği olarak şu an bir bankanın merkez deposunda silahlı güvenlik olarak çalışıyorum. Sıhhi tesisatçı, klima teknikeri, bilişim sistem yöneticisi ve en son 7 senedir güvenlik olarak çalışmaktayım bu durum organizasyon yapmamı engelliyor.


    5. mesajım Bu kampçılık işinde gördüğüm şey insanların organize olamaması sizin gibi pek çok kişi ile temasa geçti ama kamp yapma günü gelince insanların işi çıkıveriyor. Bu nedenle ben tek başıma kamp yapacak şekilde kendimi ayarladım. Kırklareli çatalca taraflarında kaynak suyu kenarında gölet kenarında çok güzel kamp yerleri keşfettim internetten
    4. Mesaj:scubatr.com üzerinden insanları organize edip pek çok dalış organizasyonları yaptım kar amacı gütmeden. Siteden görebilirsin.Evim İstanbul Beylikdüzünde ve denize yakın tarafta. Arada bir gider limanın oradan denize girerim. .Yakuplu sahilinde balık bol ve deniz çok kirli değil.


    3. Mesajım :www.ucuzgezi.com ama site daha yeni daha yeni. Ben kamp malzemelerimi kış mevsimi hariç diğer sonbahar ilkbahar ve yaz mevsimine göre aldım. Nerelere kamp atabilirim onu araştırdım. Amacım kamp videoları çekmek ve insanları bu site üzerinden çekip güzel bir topluluk oluşturmak.
    2.mesajım:Hanım çadır tatili istemediği için. Sonra bu ay tek kişilik çadır aldım. Bu sene ben hep ekipman düzdüm. Kamp acemiliğimi Çanakkale saroz körfezinde hem yüzme hem kamp şeklinde yaşamıştım geçen sene. Gördüğüm eksiklikleri tamamlamış oldum bu sene. Türkiye nin tek dalış forumu bana ait scubatr.com kamp işinde içinde bir forum kurdum


    Birinci mesajım :Merhaba mesajını yeni fark ettim. İsmim Budak. Facebook dan budak şener olarak yada budaksener@gmail.com olarak bulup beni ekleyebilirsin. Kamp işinde bende bu sene kafayı taktıım yalnız evdeki hesap çarşıya uymadı. :smiley:Bu kamp işinde ailemide katayım dedim ve 4 kişilik çadır aldım ama yaz tatilinde kendimi otelde buldum.


  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,965
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst