landy kullanıcısının son içeriği

  1. landy

    Günümüz Şartlarında Discovery 3.9 V8

    Merhaba, Süleyman Bey her şeyi detaylı olarak açıklamış. Ben de kendi yaşadıklarımı aktarmak istedim. Süleyman Beyin söylediği doğru. Aldığım araç şehir içi araç olmasına rağmen (araziye vurulmamış, modifiye edilmemiş) karşılaştığım arızadan dolayı motoru ve şanzumanı tamamen elden geçirmek...
  2. landy

    Stepne Üzerine Monte Edilen Bisiklet Taşıma

    Tüh geç kalmışım.
  3. landy

    Disco2 Stepne Için Bisiklet Taşıyıcı

    Merhaba, Burada daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama Disco2 stepne için kullanışlı bir bisiklet taşıyıcıya ihtiyacım var. Bu konudaki tecrübeleriniz nedir? Nereden temin edebilirim? elinde olupta satmak isteyen var ise konuşabiliriz.
  4. landy

    2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

    Üzüldüm şimdi Süleyman bey. Sizden çok şey öğrenmiştim ve yapacaklarım daha bitmemişti. Onları da size sırayla soracaktım. Face te devam edelim ama yazışmaya olurmu.
  5. landy

    7 kişilik discovery ruhsatta neden 5 kişilik yazıyor?

    Merhaba, baktım koltuk olayına bende de 5 koltuk yazıyor ruhsatta ve sıkıntı olmadı.
  6. landy

    7 kişilik discovery ruhsatta neden 5 kişilik yazıyor?

    Merhaba, 2" yükseltme ve 7 koltuk bende de var. 2017 Şubat ayında girdim muayeneye, bir sıkıntı hafif kusur felan olmadı. Ama ruhsatta 5 ve 7 koltuk olayına akşama bakarım ne yazıyor.
  7. landy

    Discovery / Defender TD5 Motorlarda EGR (Egzoz gazı Resirkilasyonu) nedir ?

    Kiti almadan şimdilik performansı denemek için bir bakıyım dedim.
  8. landy

    Discovery / Defender TD5 Motorlarda EGR (Egzoz gazı Resirkilasyonu) nedir ?

    Süleyman Bey merhaba Timur ben. Biliyorum kitleri sizin ki gibi alacağım. Ama önce arkadaşın dediğini denemek istedim. O yüzden sordum nasıl vakum borusunu tıkadığını. Bu arada soğutma yok araç 2000. Bir de EGR iptal edildikten sonra hiç egzos muayenesine girdinizmi? nasıl geçiyormu?
  9. landy

    Discovery / Defender TD5 Motorlarda EGR (Egzoz gazı Resirkilasyonu) nedir ?

    Merhaba, EGR ile ilgili tüm bilgilendirici yazdıklarınızı okudum. Teşekkürler. Ben de EGR yi iptal etmeyi düşünüyorum. İki sorum olucak. 1.EGR iptali ile emisyon oranlarını değiştirdiğimiz için egzos muayenesinin sonucunu etkiliyormu? 2.Valften çıkan vakum borusunu nasıl zarar vermeden tıkadınız?
  10. landy

    Merhaba Ve Arayış

    Hayırlı olsun. Aynı niyete girersem size sorarım. Yazın satmayı düşünüyordum hatta ilana koydum ama şimdi satmam herhalde.
  11. landy

    Merhaba Ve Arayış

    Tam hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz diyecektim ki satmışsınız. Hayrola ne oldu ki...
  12. landy

    Disco 2 Marş Motoru Selenoid Tamiri

    Marş motoru ile yaptığım çalışmayı paylaşmak istedim. Herhangi bir belirti vermemesine karşı bir gün marş bastığımda araba çalışmadı, bereket araba evin önündeydi. Kapı ve kaput açıkken marş basmaya devam ettiğimde, her marşa bastığımda sadece birşeyin tık ettiğini duydum. İnternette ve youtube...
  13. landy

    Disco 3 - Lastik Seçimi - 18 "

    Merhaba, kusura bakmayın çoktandır bakamadım gezenbilire. Lastikleri aldım ama 265 65 18 den vazgeçtik. Lastikçi arkadaşım 16" temiz land rover jant ve çıkma az kullanılmış A/T buldu. 16" jantla 265/70-16 aldım. Eğer ön tampon orjinal plastik olan ise 265/70-16 da dönüşlerde bir santim boşluk...
  14. landy

    Satılık Disco 2 Ön Tampo+sis Farı+bull Bar

    Fotoğraf atabilirmisiniz.
  15. landy

    2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

    Teşekkürler. Tamam dediğiniz işlemleri gerçekleştireceğim. Daha önceden ön sunroof un motorunu tamir etmiştim. Kazıklamıştı. Dediğiniz kanalları ve contaları da kontrol edeceğim.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,462
Mesajlar
1,518,236
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst