Vinç ve Konuların Silinmesi?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abcreklam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,312
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abcreklam

Yücel ÖZTÜRK
Mesajlar
132
Tepkime Puanı
1
Yer
KÖRFEZ / KOCAELİ
Web
www.abcreklam.com.tr
Sevgili arkadaşlar ve modelatör kardeşim bu site özgür ve hür iradeyle baylaşımları yardımları ve haklarımızı aradığımız bir site olarak gördük ve duygu düşüncelerimizi tecrübelerimi arkadaşlarımızla paylaştık. Başımızdan bazı olaylar geçti oları anlattık. Gerekse firmalar yönlerdirdik arkadaşlarımızı alışveriş etsinler diye sizlere bu konularda insanları kayırmadan tarafsız yayın yapmanızı istiyorum. vinç konusunu silmeniz beni üzdü adli mercilere taşınmış olabilir bu olay savcılıktan yayını kaldırmanız istendi ise bu belgeyi yayınlamanızı rica ediyorum. yok böyle bir belge yoksa konuyu tekrar yayınlamanızı istiyorum.
 

Etiketler

Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi?

VİNÇ TAVSİYESİ adı altında açılmış konu başlığını bende bulamıyorum acaba silindimi diye düşünmüşken bu konuyu gördüm . abc reklamında dediği gibi bu sayfa da özgürce yapılan paylasımların tüm üyelere faydasının oldugunu düşünüyorum. kişiler iyi yada kötü aracının ve kendinin başına gelen her konuyu,alıp kullandığı her malzemeyi,aracına yaptıgı modifikasyonları teker teker kare kare burda paylasıyor.yapılan geziler kalınan yerler burada paylasılıyor. Bu paylasımlar bagzı kişilerin lehine bagzılarının alehine olabiliyor,ama neticede off-roada gönül veren ve çaba sarf eden tüm arkadaslara faydası oluyor. bilmeden bu işe başlayan tecrübesi olmayan arkadaslar aradıgı her seyi burada bulabiliyor. bu yüzdendirki burada herkez saygı çerçevesinde bilgi ve düşüncelerini gönül rahatlığınla paylaşabilmelidir. Eğer VİNÇ TAVSİYESİ konusu silindi ise burada moderotörlük yapan arkadaşlar taraf tutuyor diyebiliriz gibi geliyor bana. her kim olursa olsun yanlışını düzelmelidir. bu bende olabilirim sizde Sakın unutmayalım bu camia hem cok büyük hemde cok küçük. bu gün burada konuşulan bişey yarın mersinde duyulabiliyor. Lütfen herkez Üzerine düşeni yapsın.
 


Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi?

Ben bir konu açmıştım ama bundan mı bahsediyorsunuz?
Aşağıya linki ekledim

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71489.msg879992#msg879992
 



Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi?

Hayır arkadasım bu konu degil bahsi gecen . o kunu cok kapsamlı ve uzun bir mevzu idi.
 

Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi?

Kesinlikle arkanızdayım aradan kaynatılmış o konu
 

Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi?

Tahminen ..taraflar hukuki sürece gittiği için, konu şu an arşive taşınmış ,, yani yazılanlar silinmemiş.
 

Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi?

linkini yapıştırırmısınız buraya
 




Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi?

bu konuyla alakalı daha önce sedat abimizin kapsamlı bi degerlendirmesi vardı mahkeme süreci olusmus ve tabiri caizse rafa kaldırılmıs hasan abimizinde dediği gibide arsivdedir ve herhengi bi taraf tutma gibi bi durumunda söz konusu oldugunu hiç ama hiç zannetmiyorum...sürçi lisan ettiysem veyayhut haddimi aştıysamda affola... :-\ :(
 

Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi?

olaki hukuki sürece girdi, tabiki sizde haklısınız fakat bu konu hakkında bir yasal yaptırım olmadan kulaktan duyma yada o konuda geçtiği üzere (bu konu hakkında burada yorum yapmıcaz cevabı savcılıkta veririz gibi yada yakın bir ibare üzerine) kaldırdıysanız bence yanlış size bu konu hakkında bir tebliğat gönderirler sizde yzyından çekersiniz. tahminlerle olasılıklarla forumdan konuyu askıya almanız yanlış. yukarı sayfada aldığınız reklam için veya samimiyetten dolayı taraf tutuyorsanız olumsuz olayları bizlerin dumaması için kaldırdıysanız başka .bence ve birçok arkadaş konuda paylaşmıştı. adı geçen firma mağdur olan arkadaşların mağduriyetini giderseydi satış rekorları kırardı veya birçok off road tutkununun gönlünde taht kurardı.
 


Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi?

Keşke yönetim hukuki sürecin başladığına dair bir doküman paylaşsa da, herkes rahatlasa.
 




Ynt: Vinç ve Konuların Silinmesi?

evet arkadaşlar size inanıyoruz ve güveniyoruz. bu olayın mahkemede olduğuna dair 1 adet belge yayınlarsanız bizleri mutlu eder, sizde güven tazelemiş olursunuz. ( beklemedeyiz)
 

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,493
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst