V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,904

Etiketler
Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor

gerçi bitmiş ama,
şyu şekilde yapsanız daha güzel mi olurdu sanki?


A-130-Taylor-5-970.jpg
 

Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor

çok sağolun allahrazı olsun hepinizden, severek keyifle yapıyoruz gerçekden ustalarımızda çok sanatkar hep beraber fikirlerimizi birleştirerek güzel bir iş çıkarmaya çalışıyoruz, bu arada tuncay kardeşim ön panjuru arabayı topladığım arkadaşların dükkanda polyester döküm yapıyorlar hertürlü jeep için balıkesir edremitde natua jeep, lazım olursa tlf numarası yazabilirim saygılar.
 


Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor

selamlar 0536 778 99 47 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz. saygılar :smiley:
 




Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor

Merhabalar,
130 gerçekten güzel olmuş. Güle güle kullanın artık Kaz Dağlarının tozunu attırırsınız hemde keyifle.
13 nisan günü o tarafa gitmiştim geçince fark ettim dükkanı dönüşte ben uygun değildim.
Umut ve ekip arkadaşlarının ellerine sağlık diyorum.
Bende Umut kardeşimizi ziyaret etmeyi düşünüyorum, aracıma sepet yaptırmak için. Gerçi satmaya karar verdim olsun sepetle satarım.
Araç Galloper V6 lpg li.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 

Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor

sağolasın niyazi abim allah razı olsun, nasip olursa güzel bir şekilde bitirip kaz dağlarında teste çıkıcaz, natua jeep umut, ahmet,zeki ve sanatını konuşturan demirci ustamız zafer usta hepsi harika işler çıkarıyorlar gerçekten hepsinden allah razı olsun, uğrayın sizede güzel bir sepet yapsınlar, nasip olursa 1 haftaya kadar bütün demir aksamı biticek yapıldıkça resimleri paylaşıcam inşallah,uğrarsanız tanışırız nasip olursa saygılar.
 

Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor

Ellerinize emeğinize sağlık çok güzel araç çıkıyor sonuçları ve son halinin fotolarını merakla bekliyorum :smiley:
 

Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor

çok teşekkür ederim koray kardeşim allahrazı olsun,inşallah son şeklini veriyoruz 1 haftayakadar tam anlamıyla ortaya çıkacak resimlerini paylaşıcam saygılar.
 



Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor

tampon modelimiz...vinç makarasının üzerinde şapkası ve alt koruma sacı henüz takılmadı boyadan sonra takıcaz,mümkün olduğunca tamponu parça parça yaptık montajı kolay olsun diye, üst koruma tampondan ayrı civatalı, tamponda vinç yuvasına civatalı,sadece vincin yuvası ayrı ve şase kafalarına kaynaklı yaptık,saygılar herkeze.

CAM00015


CAM00016


CAM00017
 




Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor

başlığı "türkiyenin en güzel 130 u" olarak değiştirin bence
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,488
Mesajlar
1,518,688
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst