Türk Outdoor Ekipmanları Üretim Firmaları

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ishak77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,866
Ynt: Türk Outdoor Ekipmanları Üretim Firmaları

merhabalar..
sizleri ,yerli üretim yapan firmalar hakkında biraz bilgilendirmek isterim..önce ihracat yapan firmalara bir göz atalım.bugün Türkiye de birçok dünya markasına üretim yapan firmalarımız mevcut olup, bazıları t.northface, jack wolfskin,mammut,haglöfs,falke,spyder,asics,dekatlon ve digerleri...bu kadar ünlü, dünya markalarına üretim yapan firmalarımız varken
yerli üreticilerin bu kalitede üretim yapamaması söz konusu olamaz sanırım..zira kumaş,dikiş kalitesi ve modeller yaklaşık biribirinin
aynıdır.belki kalıplarda farklılık görülebilir.
biz,Kanyon doga spor malzemeleri olarak 1997 yılından itibaren outdoor spor malzemeleri üretmekteyiz..bugüne kadar birçok doga spor kuluplerine ,arama kurtarma kuluplerine,yelken,film ekiplerine,offroad kuluplerine,üniversite kuluplerine,işgüvenligi firmalarına,kayakçılara,
otomotivcilere,motorsiklet kuluplerine ve digerlerine malzemeler ürettik ve üretiyoruz.bilhassa tekstil ürünlerinde kullanımlardaki geri dönüşler ürünlerin saglamlık ve istenileni vermesi açısından kabul edildigini görüyoruz. ayrıca ürünlerdeki herhangi bir hata veya yıpranmadan oluşacak tamiratında istenildigi zaman yapılabilmesi bir avantaj teşkil etmektedir.hatta ithal ürünlerdeki bir takım yıpranmalarıda tamir etmekteyiz...ayrıca fiyat avantajı da üçte bire yakındır..üretimlerimiz ülkemizdeki tüm outdoor faaliyetlerinde kullanılmıştır,kullanılmaktadır..belki renk çeşitliligi az olabilir..eksiklik bu ise dogrudur..tüm ürünlerimiz kendi çalışanlarımız ve outdoor camiasının tanınmış isimleri tarafından test edilmektedir..
 

Etiketler
Ynt: Türk Outdoor Ekipmanları Üretim Firmaları

Tritek'in yelek ve pantolonlarını kullandım oldukça memnunun. Model konusunda biraz tutucular , çeşit konusunda sıkıntı var.

Firma sanıyorum ağırlıklı olarak fason çalışıyor. Özellikle yurt dışı firmalara üretim yapıyor talebe göre firma ismini baskı yapıyor.

Yıllardır bedenime uygun bir gömlek bulamadım mesela , yelek ve pantolonlarda renk opsiyonu geniş değil ancak ürünler kaliteli.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,754
Kayıtlı Üye Sayımız
172,148
Kaydolan Son Üyemiz
perdeci71

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst