TransAnatolia Sona Erdi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,008

ict3055

Zirve
Mesajlar
2,943
Tepkime Puanı
5
Yer
Bolu
Merhaba Değerli Gezenbilir Dostları;

TransAnatolia; bu yıl hepimizin içini kıpır kıpır eden bir organizasyon olarak başladı. Geçtiğimiz TransAnatolia yarışlarına nazaran bu sene Türk yarışçıların fazla oluşu, hepimizin heyecanımızı arttırmıştı. Adrenalin dolu 7 gün sürecek yarışın 3. gününde Kemal Merkit’in Hayatını Kaybetmesi, tüm Türkiye’yi ve motor sporları camiasını yasa boğdu. “Çöl Kaplanı” lakaplı milli sporcumuz Kemal Merkit ve Hollanda’lı genç sporcu Wouter Vaarkamp’ın yarışta birbirlerine çarpışarak hayatlarını yitirmesinden sonra; başta yarışçıların olmak üzere herkesin içi buruldu. Tüm Türkiye yasa boğuldu!

Kazadan sonra yarışın iptali gündeme gelirken, TransAnatolia 2012 devam etti. Yarışın 4. günü saygı etabı olarak serbest geçildi. 5. gün ise yarış kaldığı yerden devam etti.

Bugün son bulan TransAnatolia yarışlarının finali de, 3.günden sonra yarış nasıl geçtiyse aynı o şekilde buruk tamamlandı. Toplam 7 gün süren ve 2100 km’lik yolun kat edildiği yarışa toplam 68 sporcu katıldı.

TransAnatolia 2012 yarışlarının şampiyonları ise şu şekilde;
  • Motosiklet Sınıfı: Mirca Miotto (İtalya)
  • 4×4 Sınıfı: Mehmet Becce – Turgut Barış (Türkiye)
  • Quad Sınıfı: Sarel van Bijon (Güney Afrika)

Mehmet_Becce_Trans_Anatolia_2012_1._si.jpg


Tüm camiamız için heyecan verici olarak başlayan TransAnotlia 2012 bu şekilde sona erdi. 4×4 sınıfında göğsümüzü kabartan Mehmet Becce ağabeymizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Yazımı Kürşad Ergan tarafından çekilen Mehmet Becce‘nin aracının; ödül sonrası fotoğrafıyla kapatıyorum.

Kaynak: http://www.boloff.com/2012/09/11/transanatolia-2012-sona-erdi/
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,493
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst