TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,235

Etiketler

Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

75 videosu
http://www.youtube.com/watch?v=RJ4urqIahBQ&feature=youtu.be
 


Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

Çok güzel oluyor, Hep güzel günlerde mutlulukla kullanırsınız umarım.. :smiley:
 



Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

Maşallah çok güzel olmuş süper be ya :smiley: kazasız kullanmak nasip olur inşallah...
 

Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

hakikaten süper bir iş olmuş, yapanıda yaptıranıda tebrik ederim her ikiside çok bilgili ve profesyonel olmalı, çok güzel bir fikri hayata geçirmişler hayırlı olsun, herkesin imreneceği bir çalışma olmuş. diğer fotoğraflarıda görmeyi isterim doğrusu
 


Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

artık sahalata indi

DSC 0523


DSC 0652


DSC 0816


IMG 0293


IMG 0421
 




Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

Hocam araç 10 numara olmuş içini merak ettik iç ftoğraflarınıda görebilecekmiyiz :smiley:
 

Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

çok güzel,
maşşal diyelim,
kazasız belasız sürüşler dilerim.
selamlar
 

Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

Selamlar Sn.Ahmet bey elinize sağlık ne desem ki... iş ortada MAŞAALLAH. Bende 92 mod.makaslı samurai yedekte duruyor.oldukca temiz ve orjinal.Sizin yaptığınız gibi birşeyler (3 aşağı 5 yukarı) yapmayı planlıyordum sizi görünce izlemeye başladım.Fakat sizin gibi şshsi imkanım olamaz.ancak ustalar ile ..zaman ve mangır ayırarak uğraşabilirim.uğraşırkende yarı yolda bırakmamak gerek.bazı gidişat ile alakalı sıkıntılardan dolayı.Sabır ve gözlem artı bilgi birikim gerek.vs.lafı uattım.Tecrübe ve birikimiinizden bana yardımcı olursanız iyi olur hemde böyle bir işi kafasında gecirenlerede faydanız dokunmuş olur.1.sac ve demir profiler ne kadar ağırlık oluşturdu.Alternatif malzeme ne olabilir.makasları sökmenin sebebi ,helezon ile değiştşrmenin artı ve eskileri ne olabilir.yükseltme ve yaylar ın yine avantaj ve dejavantajlarını yazarsanız ,hatta başkamodifiye fikir ve ilaveler de yazarsanız memnun kalırız. zahmet olacak ama bir ustadan beklentimiz bu.Dolayısı ile, önce ben sonrada okuyan arkadaşlar sevinip size teşekürlerimizi peşinen bildirelim.iyi paylaşımlar .Aracınızıda Hayrlısı ile eskştiniz.
 

Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

Mehmet bey selam cepten yazıyorum bazı kelimeler farklı çıkabilir
Helezona çevirmek Artıkiasyona girmesi daha iyimakasta askıda kalıyor şimdi ikonunda yardımcı olmak isterim yapacak usta veya siz yapacaksanız Gereki olan sadece 4 helezon4amatesör leşi bitmiyor zor bi işhesaplamaları aracın ağırlığı amasör boyları yeri diff acıları çapraz kollar yerleri açıları burçların şecimi varda var yani şaft açıları kullanılacak. Manzumen in. Taşıyıp taşımayacağız malzemenin montajdaki dayanıklılı şekline göre yerleştirmek yani nasıl yardımcı ölüm size
 

Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

teşekürler Ahmet bey sağolunuz.İçe başladığım zaman trkrardan bilgilerinizden arayarak faydalanmayı düşünüyorum.iyi gezmeler.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,480
Mesajlar
1,518,559
Kayıtlı Üye Sayımız
172,134
Kaydolan Son Üyemiz
mertm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst