TEGV - Ekle Destekle

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,403

SEVAL

www.sevalduban.com
Mesajlar
3,866
Tepkime Puanı
39
Web
www.sevalduban.com
www.ekledestekle.com

Ekle Destekle sizlerin her gün internette geçirdiği onlarca dakikayı; çocukların eğitimine, daha çok ağaca, daha çok kültüre ve sanata çeviriyor. Hem de siz hiç para harcamadan.

Sosyal projelere kaynak Markalara ölçülebilir fayda, size mutluluk getiren bir girişim.Ekle Destekle, sivil toplum kuruluşlarına ve sosyal projelere ihtiyaç duydukları sürdürülebilir maddi kaynaklara ulaşmak; markalara hedef kitlesi ile ilteişim kurarken sosyal bir projeye destek vermek; kullanıcılara ise internette daha önce ne yapıyorlarsa onu yapmaya devam ederek dünyayı daha yaşanır bir hale getirmek için +1 fırsat sunuyor.

Kullanıcılarına para harcatmadan sosyal projelere destek olma imkanı veren ücretsiz bir uygulama.Ekle Destekle’yi ücretsiz olarak bilgisayarına güvenle indiren kullanıcılar, internette kaldıkları süre boyunca destek vermek istedikleri sosyal projeye hiç para ödemeden maddi kaynak sağlıyor. Kullanıcıların desteklerini sürdürmek için dikkat etmeleri gereken tek şey Ekle Destekle’yi indirdikleri internet tarayıcısını kullanmak.

Sizin desteğiniz ile büyüyen, sosyal projeler için sürdürülebilir bir kaynak.Ekle Destekle için atılan her +1 Sosyal Adım, hem mevcut sosyal projelerin gerçeğe dönüştürülmesi hem de yeni sosyal projelerin hayata geçirilmesi için sürdürülebilir bir kaynak yaratıyor. Bu önemli sosyal girişimin içinde Ekle Destekle’yi indirerek yer alan kullanıcılar daha güzel bir gelecek için büyük 1 adım atmış oluyor.

Güvenle kullanabileceğiniz, desteklerinizi hedefine güvenle ulaştıran doğru bir seçim.Ekle Destekle, bilgisayarınıza indirirken, kullanırken ve kullandıktan sonra herhangi bir güvenlik sorunuyla karşılaşmayacağınız bir uygulamadır. Ekle Destekle’yi kullanarak destek verdiğiniz sosyal projelere aktarılan maddi kaynaklar ve sayenizde oluşan kaynağın nasıl kullanıldığı bağımsız kuruluşlar tarafından denetlenecek ve bu sitede sizlerle paylaşılacaktır.
 

Etiketler
Ynt: TEGV - Ekle Destekle

Yeni konu açmadan önce google dan bakayım dedim ve Seval arkadaşımızın ekledestekle ile ilgili haberini buldum. Yaklaşık 1 yıl önce duyurusunu yapmış, fakat pek ilgi görmemiş anlaşılan ki, hiç katılım olmamış..

Benim de 3-4 ay önce haberim oldu bu projeden ve o günden beri web browser ımda 1 satırımı bu projeye tesis ettim. :smiley: Kafasında güvenlikle ilgili soru işareti olanlar varsa, her türlü parasal işlemleri internet üzerinden gerçekleştirim ve bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım, test edilmiş sayın yani.. ;)

Son 1 yıl için projenin sağladığı katkıyla ilgili gelen e-postayı aşağıya ekledim. Katılım arttıkça, yardım oranları artacaktır umarım..

Ekle Destekle +1 Sosyal Adımdır
Sayın destekçimiz,

Bugün sizin de destek vermiş olduğunuz Ekle Destekle projesi başlayalı tam bir yıl oldu. Bir yıl boyunca beraberce sosyal fayda yaratmanın yenilikçi ve sürdürülebilir bir yolunu denedik.

Projemizin başladığı 11 Mart 2011 ile 31 Aralık 2011 tarihleri arasında;
  • 555 çocuğumuzun TEGV eğitim masraflarını karşılamak üzere 33.334 TL
  • "Minik TEMA" programı kapsamında 13 okulda yaklaşık 650 çocuğun doğayla buluşmasını sağlayacak 33.336 TL
  • IKSV nin 40 yıllık arşivini halka açmak için başlattığı çalışmada kullanılmak üzere 33.523 TL
  • 2011 yılının son günlerinde projemize dahil edilen Aile İçi Şiddete Son kampanyasında kullanılmak üzere 1.049 TL
bu projeye inanan ve destek veren sizlerin internette geçirdiğiniz sürelerin ürettiği reklam gelirleri ile oluştu.

Üstelik bu kaynaklar oluşurken sizler, sadece ekle destekle uygulamasını açık tutarak internette daha önce ne yapıyorsanız aynısını yapmaya devam ettiniz. Ekranınızın küçük bir bölümünü sosyal fayda için ayırmanız tüm bunlara yetti.

Bu projenin devamı sizlerin elinde. Ne kadar çok insan Ekle Destekle’yi kullanırsa o kadar çok kaynağı hep birlikte sosyal projelere aktarma şansını bulacağız.

Bunun için lütfen http://www.facebook.com/arti1sosyaladim' a bir göz atın ve bu sayfayı arkadaşlarınız ile paylaşın.

Lütfen Ekle Destekle hakkındaki yorum ve önerilerinizi “info@ekledestekle.com” mail adresimizden bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Desteğiniz için sonsuz teşekkürler,

Ekle Destekle Ekibi.
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,495
Mesajlar
1,518,821
Kayıtlı Üye Sayımız
172,157
Kaydolan Son Üyemiz
Hkndm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst