SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrtctnky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,929

mrtctnky

Ana Kamp
Mesajlar
46
Tepkime Puanı
0
Yer
ereğli
aracımı haziran ayında aldığımda motor bloğunda yağlanma gördüğüm için zonguldak alaplıda kadırgalı bekir ustadan yardım istedim. Ustam motorun üst kapağını indirdirdikten sonra blokta çatlak fark ettik.çatlakları düzcede kaynattıktan sonra enjektörler ayarlandı ve subap takımlarını(220 tl) yeniledik.bu arada pistonlar gömlekler elden geçerken pistonlarında çatlak olduğunu fark ettik.pistonların takımını kayalar otodan (650 tl) siparişini verdikten sonra motorun alt karter kısmını gözden geçirip bastık marşa.bu işlem yaklaşık 1 ay zamanımızı aldı.Bu arada babam aracı aldığımı bilmiyo.ama benim gibi heveslidir kendisi.neyse aracı sonunda alaplıdan ereğlide getirdiğimizde ilk işlem olarak torpido kaplama işleri çıktı karşımıza.fakat torpidoyu kaplatıp montaj sırasında arkadaki kablolar kısa devre yaptı.bu önemli ve tehlikeli bir durum olduğu için tecrübeli bir usta tarafından elden geçirildi.sonraki işlem hidrolik direksiyon elbette.bu sorunu da 2 günde çözdük şükürler olsun ki.aracı almakla herşey bitmiyo aslında.ilgi bekliyo bu araç.siz onu severseniz o da sizi sevecektir.tabi ufak tefek eksiklerim var elbette.bu arada arabayı kapının önüne çektiğimde babam şok oldu.:smiley:)

DSC02094
 

Etiketler






Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

neden kimse yorumlarda bulunmuyo anlamıyorum.sadece mustafa güler kardeş yorum yapmış saolsun.koskoca sitede 2 kişimiyiz?
 

Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

Hayırlı uğurlu olsun.
Allah isteyip de kavuşamayanlara da versin...

ben de bir süredir defender istiyorum.. İnşallah bulur ve aranıza katılırım.

Tekeriniz düz bassın diyeceğim ama arazi aracı için uygun olmayacak galiba :smiley:
 



Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

Güzel bir araç kazasız kullanman dileği ile bol çamurlu yolların olsun
 



Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

aracınız hayırlı olsun temiz gözüküyor gerçekten keşke babanızın o anki yüz ifadesini çekseydiniz :smiley: neden böyle dedim bende zamanında yurt dışında çalışırken 98 yılında babama 92 model yuvarlak yüksek tavanlı 2.5 ford almıştım ve bu araba babamın ilk arabasıydı halada kullanmakta bu aracı . yüz ifadesini göremedim ama telefonda konuşurken mutluluk ve sevinçten sesinin titrediği hala kulaklarımda :smiley: aşağıya müsadenizle temsili resim yüklüyorum

Images
 


Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

''Aracı gösteren janttır'' deyişi geçerliliğini aracınızda tekrar gösteriyor. Çok yakışıklı duruyor, maaşallah. Umarım seve seve, her kontak çevirdiğinizde gülümseyerek kullanırsınız. Darısı, Defender hayellerini gerçeğe çevirmeye çalışanlara....

Muhabbetle,
 

Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

kesinlikle bu deyişe katılıyorum.her araçta aynıdır bu durum bence ama bu küheylanın hali başka bu bir tutku
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,492
Mesajlar
1,518,803
Kayıtlı Üye Sayımız
172,155
Kaydolan Son Üyemiz
yusbay9

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst