sevgili karavanım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gunozkolayli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,208

Etiketler
Ynt: sevgili karavanım



Günoz bey merhaba,

Karavanınız hayırlı olsun..Güzel yurdumun gezilecek yerlerini zevkle keşfetmeniz dilegiyle..
 

Ynt: sevgili karavanım

Hayırlı olsun, kazasız belasız mutlu günlerde kullanmanı dilerim. Yanında Metin gibi arkadaş canlısı ve yardımsever bir dostun oldukça, en güzel çözümü bulursunuz. İnsanın her zaman yanında olacak dostlarının olması ne güzel. Tekrar kutluyor, İzmir' deki tüm dostları öpüyorum. Sevgi ve saygılarımla...
 

Ynt: sevgili karavanım

Günöz bey karavanınız hayırlı olsun. Güzel gezilerde kullanın. Araç seçimi oldukça önemli. Çekme karavan deneyimim hiç olmasa da ben bir karavan çekecek araç arasam doblo tarzı 1.6 dizel bir araç alırdım. hem geniş bagaj hacmi, hem dizel olması, hem uygun bakım masrafları,hem de kolay alınır satılır olması olumlu tarafları. Öte yandan ticari araç sınıfında olması her yıl vize zorunluluğunu doğurmakta. Yıllık vergileri konusunda bir fikrim yok. Umarım hatalı şeyler yazıp aklınızı karıştırmamışımdır ;) :smiley:
 

Ynt: sevgili karavanım

Karavanınız hayırlı olsun. Kazasız ve mutlu günler dilerim. Çekici aracın motor gücü ve torku çok düşükse normal yakışına göre yakıt sarfiyat oranı çok yükseliyor. Ancak starex gibi güçlü araçla çekerseniz (hele hele 750kg civarındaki 325 lik karavanı) yakıtınızı daha az oranda etkileyecektir. Ayrıca aracınızı camper olarak ve yükleme bakımından da kullanma avantajını göz ardı etmeyin derim. Ben Başoğlunun 4.40 boyunda 1000 kg ağırlığında karavanını 1.8 benzinli (115 beygir 170 tork) aracımla çekmiştim. Yakıt %40 civarında artıyordu.

21062010761
 



Ynt: sevgili karavanım

Karavanın hayırlı olsun Günaz. Çok güzel görünüyor.
İzmir'li karavancıların sayısının artması etkinliklerinde artması anlamına geliyor.
Araç konusunda arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar başka söyleyecek bişey yok. Karar senin. Seni üzmeyecek bir arabanın olması yeterli.
 


Ynt: sevgili karavanım

Arkadaşlar iyi dileklerinize ve araç bakımından yol göstermelerinize sonsuz teşekkürler. Dün akşamdan beri karavancı arkadaşlarla yaptığımız konuşmalar neticesinde çekme karavanı kendi aracım olan Hyundai Starex ile çekmeye karar verdik. Dostların hepsi bunun daha mantıklı lacağını, 3.25 lik çekme karavanın bu araçla çok rahat çekileceğini, yakıt sarfiyatının çok fazla olmayacağı ve gittiğimiz yerlerde yolculuk esnasında fazla yükün bizim aracımızda olmasının daha iyi olacağı gibi nedenlerle bu kanıya vardık. Gönlüme göre uygun ve temiz bir araç zaten bulamadım ve en önemlisi ben aracımı çok seviyorum. Tek eksi yanı vizesinin her yıl olması ve yıllık vergisi. Ne yapalım buna şimdilik katlanıcaz. Hiç olmassa bildiğim ve sevdiğim aracımı kullanmış olacağım. Ayrıca Minibüsün arkası çok geniş ve arkadaki 3 lü koltukda ön koltuğa yatıp birleşebildiği için gerekirse burada bile yatılabilir. Ayrıca köye gidip gelirken yok merdiven koy, yok eşyaları yerleştir. Tıka basa dolduruyoruz, o sebeple Minibüs işi daha cazip gibi geldi. Şimdi iş arkaya çeki demiri taktırmaya geldi. Sizlerden şimdiki ricam İzmirde bu işi layıkıyla yapan ve garanti veren, belgeli yerleri belirtir ve kaça malolacağını yazabilirseniz çok sevinirim. Tüm dostlardan görüş bekliyorum.
Selamlar ve sevgiler.
 






Ynt: sevgili karavanım

Bütün dostlara teşekkür ediyorum. Minibüsümle ilgili ve çekme demiri konusuyla ilgili görüş ve önerilerinizi halen bekliyorum.
Selamlar,sevgiler.
 

Ynt: sevgili karavanım

Hayırlı uğurlu olsun şirin bir karavan, kazasız belasız geziler temenni ederim, bende çekme karavan almayı düşündüğümden darısı başımıza diyelim..:smiley:
 

Ynt: sevgili karavanım

gunozkolayli' Alıntı:
Bütün dostlara teşekkür ediyorum. Minibüsümle ilgili ve çekme demiri konusuyla ilgili görüş ve önerilerinizi halen bekliyorum.
Selamlar,sevgiler.
Merhabalar ben çeki demirini problemsiz olarak Ankarada "Hazelser" de taktırdım. Netten arayabilirsiniz. Bende telefonuda var.
 

Ynt: sevgili karavanım

Günöz Bey yeni karvanınız resimlerden temiz ve pratik olduğu gözüküyor. Güzel gezilerde güle güle kullanınız.
 



Ynt: sevgili karavanım

Sevgili AslanAhmet,
iyi dileklerinize teşekkür ederim. Yazı sabırsızlıkla bekliyoruz. Okullar kapandıktan sonra inşallah yolculuk başlayacak.
İzmirden Selamlar sevgiler
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,504
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst