Satılık Wrangler Kasa CJ 5 Jeep (JeeP XJ Takaslı)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep4x4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,940
Ynt: Satılık Wrangler Kasa CJ 5 Jeep (JeeP XJ Takaslı)

buraya yanı rızeye gelmıs boyle bı araba soyluyolardı o mu acaba dıye merak ettım
 

Etiketler
Ynt: Satılık Wrangler Kasa CJ 5 Jeep (JeeP XJ Takaslı)

alanlar bildiğim kadarıyla trabzonlu araba oraya gidecek, ama aracı alanlar gerçekten şanslı kişilermiş, araba çok güzeldi.
 


Ynt: Satılık Wrangler Kasa CJ 5 Jeep (JeeP XJ Takaslı)

şunu söylemem lazım araç kesinlikle satış fiyatının 2 katına mal oldu. Ben bizzat biliyorum, ama zevk işi tabiki, harcadığınızı alamıyorsunuz.. ve o yüzden alan arkadaşlar şanslıymış dedim. Bu parayı zaten herzaman yapar bu araç..
 

Ynt: Satılık Wrangler Kasa CJ 5 Jeep (JeeP XJ Takaslı)

valla ışten anlamayınca bu ışlerın malıyetı yuksek oluyo mesela bendekı cj yı ben yaptım yaklasık 6 000 tl masraf ettım bıde burda bı abımız aynı sekılde sanayıde yaptırdı yaklasık 17 000 tl masraf ettı yanı bu ıse meragın varsa ya bol paralı olacaksın yada tamırcı olacaksın baska altından kalkılmaz
 



Ynt: Satılık Wrangler Kasa CJ 5 Jeep (JeeP XJ Takaslı)

hocam bizim patron herşeyin sıfırını taktı, uydurma işi sevmez, en iyi işi yaptırır hakkını verir eğer işten anlamamak tabirin buysa yanlış bir tabir olur ama o piyasada arabayım diye gezen çoğu jipede binmez. zaten bundan başka arabalarıda var, tabi bana sorarsan imkan meselesi, para olunca sıkıntı olmuyor. ben bunu satmaz diye düşünüyordum bile ama sattı. 1 yıldan fazladır şirketin garajında durdu bu araç, kendisinin offroadla falan hiç alakası yok, şu jipi hayatta çamurlu görmedim. en son hatırlıyorum 1 sene oldu bindiğini gördüğüm neredeyse
 

Ynt: Satılık Wrangler Kasa CJ 5 Jeep (JeeP XJ Takaslı)

yok ben o anlamda demedım yanlıs anlasmayın ben olaya ekonomık yonden baktım zaten oyle yerler varkı 1000 lıralık ıse 3000 den kapı acıyorlar sanayıden uzak oldunmu bıde fıyatlardan pek haberın olmadımı pahalıya mal edılebılıyor tabı ben patronunuz ıcın demedım bunu genelleme yaptım sadece
 

Ynt: Satılık Wrangler Kasa CJ 5 Jeep (JeeP XJ Takaslı)

açıklamanız için teşekkür ederim, alanada satanada hayırlı olsun.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,755
Kayıtlı Üye Sayımız
172,148
Kaydolan Son Üyemiz
perdeci71

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst