Satılık Outdoor Ekipmanları

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sciencepeople Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,556

sciencepeople

Kamp III
Mesajlar
588
Tepkime Puanı
0
Yer
Ankara
Malzemelerimi yenilediğim için atıl vaziyette duran ekipmanlarımı satıyorum.Hepside sadece birkaç defa kullanıldı Şu anda ayrı ayrı fotoğraf çekip koyamadım kısa sürede atarım.

-M meden Raiden marka polar >35 tl

-55-65 lt karrimor sırt çantası >100 tl

-Regatta marka m beden kayak montu (1 defa kullandım) >90 tl

-Alpine Pro marka m beden kayak pantalonu-saloped >75 tl
 

Etiketler

Ynt: Satılık Outdoor Ekipmanları

hocam sırt çantana bi güzellik yapsanızda hemen alsam?
bu aralar maddi durum kötü fakat almak isterim.
 

Ynt: Satılık Outdoor Ekipmanları

Merhaba çantam gerçekten çok temiz sıfır gibi alırsanız göreceksiniz zaten fiyatı 150 den 100'e çektim.Fiyat gerçekten çok iyi. Sıfır fiyatları 200 civarlarında ben çantamı 3 faaliyete götürdüm sadece.

Görüşmek Üzere
 

Ynt: Satılık Outdoor Ekipmanları

anlıyorum hocam keşke hani param olsa da hemen şipşak verebilsem ama malum durumum süper değil ve ayırabildiğim maksimum ücret bu çünkü daha çadır alacağım ve fiyatlar onlarda daha bi' uçuk.

yinede sağol'un sonuçta sizde haklısınız.
 



Ynt: Satılık Outdoor Ekipmanları

Anlıyorum...Tercih sizin umarım bir an önce tamamlarsınız malzemeleri kusura bakmayın çantada fazla bişey yapamadım ama gerçekten güveniyorum.O fiyatın altı bedavaya giderdi.

İlginize Teşekkürler :smiley:
 











Ynt: Satılık Outdoor Ekipmanları

Merhaba,

Çantanın linki aşağıda içerisinde fotoğrafları var ama diğerlerininkini fot.makinamı sattığım için çekip koyamadım.Ama hepsinide bir kez kullandım beklemediğiniz bir şekilde olursa geri alırım ben buradayım.

Görüşmek Üzere

Emre,
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,735
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

SON KONULAR



Geri
Üst