Satılık 2007 Grand Vitara

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayvalioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,118

ayvalioglu

Ana Kamp
Mesajlar
26
Tepkime Puanı
3
Aracımızı genellikle eşim kullandı. Bu yüzden bakımlarını hiç aksatmadık. Yağmurda, karda, çamurda asla burdan geçermiyim diye düşündürmeyecek bir araç. 4 lastik yeni değişti.(Faturaları mevcut) Araçta değişen yok- boya olarak bagaj kapağında sağ ön çamurkuta ve şöför kapısında var... Aracımın kapı içlerinde direklerinde tavanında kaputunda boya macun vs. hiç bir işlem yok. Kmsini uzun yolda yapmış ben 3uncu sahıbıyım... Aracımı görünce kesinlikle saten bu araba nasıl bu km de diyeceksiniz ... İçi dışı tertemiz hiçbir sigara yanığı, tuşlarında solma vs bi deformasyon yok Sigara içmiyorum içirtmiyorum :D ... Fiyatının karşılığını konforuyla, güvenliğiyle kat kat verebilen bir araçtır. Aracımızda landirenzo nun subap yağlama sistemli kiti var bu sistem araca 165000 de takılmış...
Bilenler bilir ama bilmeyenler için Japon teknolojisinin ürünü olan bu aracın motorunun 600000 km ömrü vardır...
Arsa, ev, yat, motorsiklet takası düşünmüyorum...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sahibinden-temiz-kullanilmis-151403092/detay/
 

Etiketler


Ynt: Satılık 2007 Grand Vitara

gezenbilir ekibine tabi ki bir ayrıcalık yaparım ama aracın başında olmak kaydıyla
 

Ynt: Satılık 2007 Grand Vitara

Gönlünüzce satış olsun, ancak merak ettim. Suzuki'lerin 2. eli bu kadar zor mu satılıyor. 10 aydır satamamışsınız (Ben de Suzuki almayı düşündüğüm için soruyorum).
 



Ynt: Satılık 2007 Grand Vitara

her araba 500 lira aşağı fiyat verilince satılır hocam ben biraz alırken de satarken de ince eleyip sık dokuyorum satılmaması biraz benden kaynaklanıyor açıkçası :D Erzurum'da pek bilinmiyor Suzuki Kore arabalarıyla kıyas yapılınca benim pazarlık orda bitiyor haliyle böyle devam ediyor...
Ben çok memnunum Suzuki' den bunu satınca yine Suzuki alıcam. Ticaret yapılacak bir araç arıyorsanız ama bu araç o değil. Konfor, güvenlik arıyorsanız ve bunu ortalama maddi kaynaklarla yapabilecek bir araç arıyorsanız o araç bu araç veya diğer suzukiler iş sizin nasıl mutlu olduğunuzla alakalı...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,507
Kayıtlı Üye Sayımız
172,128
Kaydolan Son Üyemiz
hayalperestt

SON KONULAR



Geri
Üst