şanlıurfa dalış

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilker2005 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,662

ilker2005

Yeni Üye
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
iyi günler scuba dalışa merakı olan ve yaklaşık 5 6 yıldır dalış la uğraşan birisiyim görev yeri değişikliği sebebiyle şu anda şanlıurfada ikamet etmekteyim acaba şanlıurfada yakın bölgelere dalışa giden varmı böyle organizasyonlar varmı urfada ....
 

Etiketler
Ynt: şanlıurfa dalış

Merhaba İlker bey ,
Bence böyle bir konuda en uygun yöntem öncelikle size en yakın yerdeki TSSF'nin yetkilendirdiği dalış merkezleri ile irtibata geçmenizdir . Ayrıca yine Yahoo Groups'ta TSSF gurubuna ilan atmanızdır . Aşşağıda dalış merkezleri listesini bulabileceğiniz linki gönderiyorum , link sayfanın en altında .


http://www.tssf.gov.tr/Default.aspx?lang=TR&page=2&type=content


Not : CMAS ile hiçbir alakası olmayan bir PADI eğitmeni olarak yinede TSSF'ye saygıda kusur etmiyorum , her ne kadar kendileri had safhada haksız rekabet yaparak bizi yok varsaymaya çalışsalarda .


Selam ve Saygılar
Saltuk
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,479
Mesajlar
1,518,553
Kayıtlı Üye Sayımız
172,133
Kaydolan Son Üyemiz
sereze

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst