salata tabagi kenarinda suyuna banacak yer acmak

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,323

mountaineer16

Kamp III
Mesajlar
905
Tepkime Puanı
19
Yer
bursa
salata tabagi kenarinda suyuna banacak yer acmak
en kiral ortaya coban salata aktivitesidir.boyle kaşigin tersini kayik tabagin sana yakin tarafina tersten saplayacaksin, yani kaşigin ici sana bakacak şekilde... yavaş yavaş ittireceksin nevaleyi, biber olsun, domat olsun, marul olsun, maydonoz olsun, taze sovan olsun, ustaca bir hafriyatla uzaklaştiracaksin sana yakin kenardan malzemeyi.boyle salatanin suyu yagi, kaşigin kenarlarindan belli belirsiz tirbulanslarla sana dogru akacak... derinligi kontrol edeceksin. yeterli degilse salataya daha fazla yag isteyeceksin, boyle gezdire gezdire dokeceksin. o yag nevaleye deyip deyip aşagiya incek ohhhhh, dad alacak nevaleden, tomatisin suyunu akitacak.alacak ekmegi, koskocaman bir parca, ici dişarida kalacak şekilde şamandirani hazirlayacaksin. sonra actigin yerde gomeceksin şamandirayi. ohhhh, serin serin... salatanin suyunun ekmek dokusu icinde yukari dogru emildigini izleyeceksin. boyle ekmek "gluk gluk gluk gluk" emecek suyunu yagini. ayriyetten cok ince kiyilmiş maydonoz ve taze sovan ve biber kalintilarini da ayni ekmekle almaya calişacaksin.sonra boyle kafani sofraya yaklaştiracan, dilini firinci kuregi gibi cikaracan, damlamasin veya az damlasin diye, seri bir hareketli şamandirayi denizden alip agzina atacan. ohhhhhhh...ardindan hazir tuttugun catalla da dalacan salataya, boyle saplayip saplayip geri cekeceksin, domatlari bir bir toplayacaksin...ozelliklen yazin yapilan mangal piknik aktivitesi icin pek guzeldir bu. o zaman bakin size bir tuyo vereyim, kiyagim olsun, ;hic bir sofra zemini duz degildir kirda bayirda ormanda. egimin altinda oturacaksin. onceden olayin fizibiletisini yapacan, ona gore bayir aşagi bir konum sececen. salatanin suyu sana dogru akacak... ohhhhhh. serin serin.

alıntı..... :D
 

Etiketler

Ynt: salata tabagi kenarinda suyuna banacak yer acmak

eşşeğin aklına karpuz kabuğunu niye getirirsin be arkadasım.?
 


Ynt: salata tabagi kenarinda suyuna banacak yer acmak

İyice suyunu çeksin diye kenara bıraktığın ekmeği başkasına kaptırmamaya özen göstereceksin ! :D
 



Ynt: salata tabagi kenarinda suyuna banacak yer acmak

Valla kavga çıkar benden söylemesi ... :smiley:

Öyle suyun gözüne oturtmazlar adamı ... :smiley:
 


Ynt: salata tabagi kenarinda suyuna banacak yer acmak

anlaşıldı bu akşam da salatayı ekmekle yiyeceğiz kaşıksız...:smiley:
 

Ynt: salata tabagi kenarinda suyuna banacak yer acmak

offffffff :eek:

evlenmeden önce, eşim aillecek yenilen yemeklerde salataya ekmek bandırıldığı zaman millete kızarmış..şimdi salatanın sonu gelmeye başlayıp suyu ortaya çıktığında birbirimize bakışlarımız değişiiyor..hafiften suratlar geriliyor, kaşlar kalkıyor, ses tonumuz kalınlaşıyor ;D ;D ;D
 




Ynt: salata tabagi kenarinda suyuna banacak yer acmak

Merhabalar,
Sen o salatanın yanına benim kayın birader var kendileri bir RO-RO da kaptandır, değil tek damla su eğer tabağı bulupta yalaya bilirsen helal derim.
Adam denizci olduğundan salatanın "s" sini duydumu bütün ekmekleri şamandıra yapıyor.Şimdi Çeşme - İtalya çalışıyorda pek uğramıyor.
Ah bir gelse güzel bağlama çalar beraber söyler sabahlara kadar otururuz.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 

Ynt: salata tabagi kenarinda suyuna banacak yer acmak

suyuna banacak birde suyunu kaşıklayacak yer açmak :smiley:ben salata yapıyorum canım çekti :smiley: iyi paylaşımlar :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,504
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst