PhotoWorld ile Taraklı Pilav Şenlikleri - Çubukgölü (14 Haziran 2009)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serhyhunter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,126

serhyhunter

Kamp I
Mesajlar
137
Tepkime Puanı
3
PhotoWorld ile Taraklı (Pilav Şenlikleri) - Çubukgölü
14 Haziran 2009 Pazar

Taraklı

Sakarya iline bağlı yemyeşil bir orman denizi arasında yüzüktaşı gibi parlayan Taraklı ilçesi koruma altındaki 19.yy Osmanlı evleriyle ünlü.
Birbirinden şirin, Safranbolu' yu aratmayacak evleriyle birinci derece sit alanı ilan edilen 5200 nüfuslu ilçede yöre halkı yerli, misafirperver, güleryüzlü, doğal ve hoşgörülü.
İlçe cumbalı renk renk evleri, doğası, Belediye hizmetlerinin gözle görüldüğü tertemiz sokak ve parkları ile her köşesi tablosu yapılacak, fotoğrafı çekilecek güzellikler sergiliyor.
Çevresi dağlarla, ormanlarla çevrili Kurşun cami, Taraklı yatıları, hamamları gibi tarihi güzelliklerle dolu şirin ilçenin ortasından Göynük deresi akıyor.

Çubukgölü

Çubukgölü Kayabaşı tepesinin eteğinde kurulu Çubuk köyünün önünde şirin bir göl. Burada bir TV filmi için yapılmıç olan rengarenk 7 rüzgar değirmeninden oluşan tertemiz bir göl.
Bu değirmenleri pozlarken müthiş bir keyif alacağız.


Program ;

Günün en güzel ışığını yolda değil, fotoğraflarımızda görelim diyoruz. Bunun içinde yolculuğa herzaman ki gibi erken saatlerde başlayacağız. Pazar sabahı 09.30 gibi Taraklı’ da olup burada kahvaltımızı ettikten sonra, çekimlerimize başlıyoruz. Taraklı’ da olmamızın asıl sebeplerinden biride buraya özgü “Pilav Şenlikleri”. Geleneksel hale gelmiş olan Pilav Şenliklerinde, doya doya fotoğraf çektikten sonra, öğlen yemeğimizi de yiyip 15.30 gibi Çubukgölü’ ne varmak üzere yola çıkıyoruz. Günün diğer pozlamalarını burada yaptıktan sonra İstanbul’ a dönüş saatimizde o kadar erken olacak.

Fiyat : Ulaşım, sabah kahvaltısı ve öğle yemeği dahil kişi başı 75 TL’ dir.

Son katılım tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi

Kesin rezervasyon için : Bu tur tam benlik, bende geliyorum diyorsanız; 8 Haziran 2009 Pazartesi gününe kadar, 1051 1563312 İş Bankası Şişli Şubesi – Başak Ağdaş hesabına 35 TL yatırıp, telefon numaranızı ve nerden bineceğiniz bildirmeniz gerekmektedir. İsteyen arkadaşlar ücretin tamamını da yatırabilir. Herhangi bir sebeple turun iptal olması durumunda ödemeniz iade edilecektir.

Hareket yerleri ve saatleri :

05.30 - İncirli Ömür Plaza önü
05.50 - Taksim AKM önü
06.00 - Beşiktaş Starbucks önü
06.30 - Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü

Diğer ...

Yukarıda belirtilen saatler hareket saatleridir, gezi programının aksamaması açısından saatlere özen gösterilmesi gerekmektedir.

Notlar :

• Fotoğraf makinelerinizi ve yardımcı ekipmanlarını, mevsime uygun giysileri, kullanmanız gereken ilaçlarınızı unutmamanızı tavsiye deriz,

• Bu bir fotoğraf gezisidir ve gezi sırasında fotoğrafik koşullar dikkate alınarak her türlü değişiklik yapılabilir,

• Turumuz herkese açıktır, yeni yerler görmek ve şehir stresinden biraz da olsa uzaklaşmak isteyenler de, turumuza katılabilir ancak yine de fotograf öncelikli olduğunu belirtmekte fayda var.

Not : Turumuz D 2 ve Tursab belgeli araçlar ile yapılmaktadır.
Gezimiz 25 kişi ile sınırlıdır.

İletişim & Rezervasyon:

Başak Ağdaş 0533 257 89 04 – basak.agdas@gmail.com
Cenk Ordu 0532 282 00 00 - cenk@photoworld.com.tr
 

Etiketler
Ynt: PhotoWorld ile Taraklı Pilav Şenlikleri - Çubukgölü (14 Haziran 2009)

ya hep istanbul düşünülüyor.
ankaradakiler ne yapacak:((
 

Ynt: PhotoWorld ile Taraklı Pilav Şenlikleri - Çubukgölü (14 Haziran 2009)

Ankara bu pazar Güvenç'te Fosil Yataklarını geziyor olacak :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33475.0
 

Ynt: PhotoWorld ile Taraklı Pilav Şenlikleri - Çubukgölü (14 Haziran 2009)

bu pazarda ben corparate games 2009 olimpiyatları için istanbulda olacağım
aksilik işte
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,440
Mesajlar
1,517,976
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
R.K. o.oğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst