Osmaniye OffRoad Gurubu Tanışma Gezisi (13 Aralık)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,785
Ynt: Osmaniye OffRoad Gurubu Tanışma Gezisi (13 Aralık)

k.maraş maroff dan meraba osmaniyeli kardeşlerimize tanışmak için fırsat bekliyoruz erciyes porgramımız olacak sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız 27 mayıs da off road şenliklerimiz var kampımız var tanışmak istiyoruz
 

Etiketler
Ynt: Osmaniye OffRoad Gurubu Tanışma Gezisi (13 Aralık)

dentali' Alıntı:
Merhaba duzicinde mayis ayinda "geleneksel" duldul dagi tirmanisimizin birincisini :smiley: planliyoruz.
Katilirsaniz memnun oluruz. 45 dk arac tirmanisinin ardindan 1s15 dk yaya yurume ile 2200 m zirveye ulasacagiz. Hava temiz olursa guzel bir cukurova ve deniz manzarasi bizi bekliyor olacak.

Selamlar

Ali
Terios
Duzici


---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?aal5tb

ben genelde hafta sonları çalışıyorum ama haziran ayında sanırım daha müsait olacağım.. osmaniye civarında yapılacak herhangi bir off road gezisi iyi olurdu.. bizim de buradan sesimizi duyurmamız gerek.. Osmaniye'de oldukça kalabalık bi off road kitlesi var ama ortak hareket edilmemiş pek... Terios 1.3 2008 (Osmaniye)
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,505
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

SON KONULAR



Geri
Üst