Omnistor Model Tente

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,852

Etiketler
Ynt: Omnistor Model Tente

OMNISTOR 4000 tentemin açma-sarma kolu kayıp.
Metrik 8/12 <dikdörtgen somun> başını açabilecek bir kollu lokmaya ihtiyacım var. Bunu nasıl imal edebilirim? Değerli dostların bilgilerine. Saygılarımla.
 

Ynt: Omnistor Model Tente

Sami hocam tam şeklini bilmiyorum ama dediğiniz sisteme uyacak bir adet lokmayı satın alıp ucuna demir kaynatarak kulanabilirsiniz bu lokmalardan sanaide tek tek satan yerler var hatta büyük yapı marketlerdede var bu şekilde çözebilirsiniz.
 

Ynt: Omnistor Model Tente

Teşekkürler Yusuf,dikdörtgen somunu açacak lokma yok, belki bir ilgili arkadaş çıkar diye bekledim. Tornacıya zorlu bir izahdan sonra yaptırdım. 15.-TL. selamlar.[attachment=1]

Motokaravan 12 001
 




Ynt: Omnistor Model Tente

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar omnistor 2000 tente fiyatı 750 € 260 cm sizce uygunmu...

Goreceli bir soru. Bence uygun degil. Ama iyi bir aksesuar o kesin. İşlevi her zaman şupheli. Guneş yer degistirdikce bizim 4 bacakli tentelerin yerini degistirebiliyorsun ama bununla karavani cevireni gordum.
Aksesuar için 1500 lira verilir mi ona karar vermek lazim.
Bir karavanin olmazsa olmaz aksesuari bu zimbirtidir diyorsan al gitsin.
 

Ynt: Omnistor Model Tente

Bence olmazsa olmaz,güneşten nefret ederim,iki uygulama zorunluluğu olduğunu gösterdi bana ,birincisi poyrazlarda levent hocamın tentesinin altından çıkamadık bütün akşam ve gece,bu tente gerekliliği için,mobil açılamayacak yerler içinde Cem in İzmir şehir merkezinde yaptığı zorunlu konaklama ,bana göre o tarz yerlerde mobil hareketli tente biraz kaba kaçar,ayrıca rüzgar çıksa bağlayacak yerin yok.He araca ucuz yöntemle birşeyler yapılamazmı tabi ki yapılır.
 

Ynt: Omnistor Model Tente

"Ecale" etme derim...
Reimo'da şöyle bir eder var ama ne ölçüde kıyas olanağı sağlar zor bir soru... (Yaklaşık iki katı be...)

[attachment=1]

Cavid Sezen

Omnistor 2000 260cm width   M431802   Accessories   Awnings   Awnings   Reimo 1282133082608
 

Ynt: Omnistor Model Tente

Bülent, aynı tenteye 1 sene önce 600 dolar fiyat aldığımı hatırlıyorum Sally'den. Yalnız transportere çok kaba takarlar diye vazgeçmiştim. Transporterlar için en iyi çözüm sanırım Fiamma F45 ler. İzmirdeki firmaya sorduğumda Italya'daki liste fiyatını 2 ile çarpıp söyledi. Çok pahalı diye vazgeçmiştim. Bir kaç kişi daha bulabilirsek kendimiz de italya'dan getirebiliriz.
1-2 tane getirirsek çok pahalıya çıkar.
 

Ynt: Omnistor Model Tente

Şimdi oradan geliyorum üst havalandırma kapağını taktırdım,tenteyide gördüm yeni çıkan modeli imiş ama net te 465 € gördüm.Acele etmiyorum şu anda Cavid hocam zaten Niyazi ustaya da söyledim,'bir sindireyim sonra gelirim'diye.
Teoman Fiamma f 45 fiyatı 460 € civarı nette gördüğüm kadarı ile,5 kişiye çıktığımızı farz etsek kaça alabiliriz acaba.
 



Ynt: Omnistor Model Tente

Gümrük tarife numarasını buldum : 63.06

Vagon ve mavna örtüleri, tenteler ve dış storlar; çadırlar; kayıkla-
ra,deniz veya kara taşıtlarına mahsus yelkenler, kamp eşyası:
- Vagon ve mavna örtüleri, tenteler ve dış storlar.


Yarın gümrükcüye bir soruyum, herhangi bir kısıtlama var mı diye. Kısıtlama yok ise 5 tane için fiyat sorarız.
 

Ynt: Omnistor Model Tente

Teoman böyle birşey herkes için çok faydalı,alacağımızı biriktirip toplu alalım mesela herkesin 12 v buzdolabı ihtiyacı var.Gerçi baktım çok büyük farklar yok ama düşünülebilinir.
 

Ynt: Omnistor Model Tente

Gümrükcüm Brüt 50 kg yı geçerse kayıt belgesi yaptırman gerekir, onun için de bir sürü belge isteniyor dedi. 50 kg nun altında olursa Halkalı veya Yeşilköy den çekebilirsin dedi. ATR belgesi ile gelirse (Italya'dan geleceği için problem yok ) gümrük vergisi yok, aksi takdirde % 60 gümrük vergisi var. Sonuç olarak 5 tane getirmemiz olanaksız gibi. Tek bir tane hava yolu ile gelebilir. Bir tane için havayolu ile Istanbul Yeşilköy teslimi bir fiyat soracağım. Uğraşırlar mı bakalım. Galiba en iyisi bir Italya seferi yapıp yerinde almak :smiley:
 


Ynt: Omnistor Model Tente

Tanidik bir tirci ile biri zamaninda boyle birseyi getirmisti hic ugrasmadan. ::smiley:
 



Ynt: Omnistor Model Tente

Tanıdık tırcı, hepimizin tırcısıdır :smiley: ,keşke öyle bir şans olsa 3-5 onada verilir her gittiğinde 2-3 getirir,böyle sürer gider bu hayat..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,506
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst