Neden Dacia Duster?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,464
Ynt: Neden Dacia Duster?

Renault grubundan olan ların iç kısmını beğenmedim iç döşemeye tam uymadı . Tavan bombinesi ne uyumlu , italyan standart , bir sunroof taktırdım . Gayet güzel oldu . Maslak Atatürk sanayi sitesinde .
 

Etiketler
Ynt: Neden Dacia Duster?

Aynı mevzular araçların yakıt tüketimleri konusundada yapılıyor, şu forumda aracım şu kadar yakıt tüketiyor diyenlerin yarısı doğru ve sıhatli sonuçlar söylemiyor mesela. Adamlarla aynı arabayı kullanıyoruz arabamın her ayarı her parçası sorunsuz sağlıklı, fakat benim arabam 2 katı yakıt tüketiyor onlarınkinin nasıl oluyorsa :smiley:
 


Ynt: Neden Dacia Duster?

1704.jpg


1710.jpg
 





Ynt: Neden Dacia Duster?

sunroof lar genelde araçlarda sürekli problem, orjinal sunrooflar bile bir süre sonra su alıyor, motorları bozuluyor. 3 tane araç kullandım sunroof lu 2 si su alıyordu yağmurda , özellikle fitillerini kurutmamak düzenli bakım yapmak lazım, sanırım silikon sprey sıkıyorlar kurumamaları için. Hayırlı olsun :smiley:
 

Ynt: Neden Dacia Duster?




Araçla ilgili olarak
genellikle olumsuz kanaatler ortaya koyarak
umumun dikkatine sunmuş isek te..

Aracı satın almış olan arkadaşlara
hayırlı olsun demek gerekir
güle güle kullanın arkadaşlar...

Tedbirli ve dikkatli kullanıldığında, periyodik bakımları yapıldığında
bir asfalt aracı olarak Renault clio gibi kullanılırsa ciddi sorunlar yaratmayabilir.

Bu arada sunroof yakışmış...

Aracı henüz almamış olanlara ise..
Önerimiz hala ... aynı bütçeyle satın alabileceğiniz temiz bir alman ya da japon olacaktır..

sevgiler
 





Ynt: Neden Dacia Duster?

alpinone' Alıntı:
Çok haklısınız Kürşad Bey duster konusunda bu kadar savunmaya bende karşıyım.Binek araçtan daha konforlu yapıldı , arazi canavarı yapıldı vs. gerçekler çok önemli bu aracı bende araştırıyorum.Ama gerçekten bir 4x4 tecrübesi olan tecrübeli üstadlarımızın kullanmadan yorumları olmadan değerlendirmeyeceğim. Çünkü yapılan yorum ve aracı savunanların araçla ilgili bir tecrübesi olduğu belirtilmiyor

Bazı arkadaşlar yazılanları ya yanlış anlıyorlar ya da anlamada yetersiz kalıyorlar. Sayın Alpinone arkadaşım,hemşehrim; daha önce yazdıklarımı iyice bir okumanızı tavsiye ediyorum. Aracın konforundan kastettiğim şey aracın süspansiyonlarıdır umarım şimdi anlamışsınızdır. ;) Gerçek arazi canavarı olduğunu kim söylemiş merak ediyorum veya forum da birisi mi yazdı da ben kaçırdım. ;D Bir araba hakkında yorum yazmak için o arabayı ille de almak mı gerekir yoksa alanların yorumları almak isteyenler için bir fikir oluşturmaz mı ? Bu soruyu özellikle sayın alpipone'a soruyorum. ??? Tecrübe'den bahsedip duruyorsunuz sayın alpinone, Türkiye'ye 4x4 modeli geldi de mi bunu sorabiliyorsunuz merak ediyorum. Tabii ki araç gelmediği için yurt dışındakilerin yorumlarını ve bilgilerini öğrenip aktarmaya çalışıyor insanlar. Bir de şu var; aracı alıp da buradaki forumda veya başka forumlardan alıntılarla yazı yazanlar, sizin için bir tecrübe örneği teşkil etmiyorsa ya sizin kötü bir önyargınız vardır ya da Demogoji yapıyorsunuz tıpkı bazı gazeteciler gibi. ;D Bu arada 4x4 tecrübesi olan üstadların daha henüz arabayı test edemediklerinden, umarım şu sitedeki bilgilerden bir nebze olsa istifade edersiniz(İngilizceniz varsa). ;) Özel olmayacaksa mesleğinizi merak ediyorum ? Yazdıklarımdan kızdığım veya kötü bir durum anlaşılmasın, yazılanlardan duygular pek anlaşılmıyor.
Saygılarımla...

http://www.4x4offroads.com/dacia-duster.html

http://www.autoevolution.com/testdrive/

http://www.autoevolution.com/testdrive/dacia-duster-16-4x4-16v-2010.html
 

Ynt: Neden Dacia Duster?

Selamlar sevgili hemşerim.Sorduklarına anladığım kadarıyla cevap vereyim. Süspansiyon olayını anlamadım açıkçası; konfor açısından konuşuluyor sandım, o konuda haklısınız. Kullanıcıların yorumları tabiki önemli dediğiniz gibi illaki almak şart değil kullananlara sorulur burda yaptığımız gibi onlardan fikirler alınır ve bu doğrultuda biz insanlar eş dost vasıtaysıyla bir çok şeye karar veririz..

Ümit bey bu arada benim gösterdiğim tepkiler şu ana kadar kötüleme değildi aslında. Sadece bir şeyin sadece iyi yönleriyle çok fazla savunulmasına tepki olarak yazılarımı yazdım.

Kullanıcı yorumu diye eklediğiniz yorumda objektiflik göremiyorum yazdıklarımda tamamen bu sebepten.

""Arabanın görüş açısı çok güzel kullanımı rahat. Sadece arka cam yüksekte olduğundan geri görüş açısı biraz kısıtlı benim için çok sorun olmuyo ama çok zorlanıyorsanız park ederken geri PARK SENSÖRÜ TAKILABİLİR servislerde var. Koltukların RAHATSIZ olduğunu söyleyenler oluyo, oturma şeklinize göre bel ayarını düzgün yaparsanız rahatlığıda fena değil, devamlı uzun yola gidiyosanız memnun olmazsanız alırsınız bi ortopedik bel destekli koltuk minderi sorunu çözersiniz."
buradaki kullanıcı çok güzel ifade etmiş kötü ama düzeltilebilir.Mantıklı bir açıklama..Fakat savunan kişilerden bir kişide çıkıp şu yönü daha iyi olabilirdi demiyor.sn"akirafest" haricinde:koltuklar daha konforlu olabilirdi sözü..

Gerçekten muhalefet etmek için yazmıyorum burdaki hiç bir şeyi..piyasaya yeni girmiş bir araç her araçta olduğu gibi eksi ve artılar olabilir fakat benim görüşümce tüm bunlar samimiyetle anlatılıyorsa bu açıklamalarla gidip araç alınır.
Ümit bey bu arada yazdıklarımı kişisel olarak size yazılmış olarak algılamışsanız özür dilerim öyle bir şey kesinlikle yok.
Bu zamana kadar olan paylaşımlarınız için çok teşşekkür ederim çok faydalı oldu yorumlarınız içinde aynen öyle.
Şunuda belirtmek isterim evet sınıfında şuan sıfır araç olarak alınabilecek en ucuz ve yaygın renault servis güvencesi ile yeni araç kullanmak isteyenler için çok mantıklı bir seçenek özellikle bizim karadeniz memleketlerindeki, köylerimizin bozuk yollarına karşın şüphesiz iş görecek bir araç.
Çok uzun oldu sanırım özür dilerim mesleğimi sordunuz gazeteci lafını görünce gülümsedim ilginç bir kanı açıkçası.İletişim fakültesi mezunuyum. Bir kaç yıl haber kameramanlığı yaptıktan sonra şuan özel bir yapım firmasında tv-dizi sektöründe çalışıyorum. Mesleğim kamera v.b cihazlar teknik alan.Muhabirlik filan yaptım ama gazeteci değilim.(Neden sorduğunuzu da öğrenebilirmiyim.)
 

Ynt: Neden Dacia Duster?

Bu arada söz meclisten dışarı diyerek Ümit beye bir soru sorabilirmiyim.Cevaplarsanız sevinirim. Japon araç kullanıcısı olarak Fransız markasını neden bu kadar savunduğunuzu öğrenebilirmiyim. Mükemmel bir aracınız var Jimmy'leri çok severim açtığınız konulardaki gezilerinizi takip ettim sizde söylüyorsunuz tam bir arazi canavarı diye.
Şuan 4x4 araç alacak imkanım yok ama şuna emin olun dacia ya yazdığınız kadar jimmye yazmış olsaydınız ve araç alacak olsaydım jimyy ilk sıralara alırdım..
 

ben alıyorum

Ben 4x4 1.5 110 hp laureata modeli için ön sipariş verdim 1 temmuz itibarıyla gemiye binecek diyorlar temmuz sonuna doğru gelir plakayıda ağustosta çıkarır 2011 model olur dedi yetkili satıcı. ben şu an logan kullanıcısıyım. dusterin 4x2 modelini görerek 4x4 de karar verdim. benim amaç 4x4 de değildi aslında 4x2 nin 110 luk dizelini almak istiyordum ama almanyada 4x2 110 luk dizel satılırken türkiyede sadece 4x4 de 110 luk dizel var kısacası 4x4 benim beklentilerime extradan girdi. sonra bu siteyi buldum 4x4 ilgimi daha çok çekmeye başladı. gerçi ben loganlada altını vurarak ta olsa gideceğim her yere gittim ama dusterle daha rahat olacağı kesin. inşallah araç gelince buraya resim ekleyerek olumlu olumsuz fikirlerimi sizlere aktarırım.
 

Ynt: ben alıyorum

kahraman1520' Alıntı:
Ben 4x4 1.5 110 hp laureata modeli için ön sipariş verdim 1 temmuz itibarıyla gemiye binecek diyorlar temmuz sonuna doğru gelir plakayıda ağustosta çıkarır 2011 model olur dedi yetkili satıcı. ben şu an logan kullanıcısıyım. dusterin 4x2 modelini görerek 4x4 de karar verdim. benim amaç 4x4 de değildi aslında 4x2 nin 110 luk dizelini almak istiyordum ama almanyada 4x2 110 luk dizel satılırken türkiyede sadece 4x4 de 110 luk dizel var kısacası 4x4 benim beklentilerime extradan girdi. sonra bu siteyi buldum 4x4 ilgimi daha çok çekmeye başladı. gerçi ben loganlada altını vurarak ta olsa gideceğim her yere gittim ama dusterle daha rahat olacağı kesin. inşallah araç gelince buraya resim ekleyerek olumlu olumsuz fikirlerimi sizlere aktarırım.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,480
Mesajlar
1,518,555
Kayıtlı Üye Sayımız
172,134
Kaydolan Son Üyemiz
mertm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst