Muğla Civarında ki Off Roadçılar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Baki Ö. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,322

Etiketler

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

selam Mert ben Süleymanoğlu Gıda da pazarlamacı olarak çalışıyorum ben de senin arabayı görüyorum sanayide yakınız erken vakit olursa ben satışa çıkmadan uğra bize tanışalım,Hayati Kabul neyin olur
 

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

değerli offroadcu arkadaşlar Muğla ekibi olarak yapacağınız gezilere bende katılmak istiyorum.Ancak proğramı 2 hafta önceden planlı olarak yaparsak gezimiz daha iyi rantabıl gecer.
 




Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

üyeliğiniz hayırlı olsun Yüksel Bey ağla yaylasını biliyorum ama ben asıl onun birazdaha yukarısındaki göle gitmek ancak baharda çok güzelmiş belki kamp da yaparız
 


Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Yükselmine aracın gerçekten güzelmiş. Görüşmek üzere.... kendine iyi bak
 


Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

yükselmine' Alıntı:
20Ocak 2012 tarihinde hava şartlaarı uygun olursa ağlaya yaylasına gideceğim gelmek isteyenlere duyrulur.
bende ağla yaylasına gidmeyi planlamıştım ama kar var dediler ve yol çok sakat dediler ne kadar çarpıda olsa diyorlar buzladığıiçin yol çıkmak mümkün değil diyorlar bilginiz olsun .
 



Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Selam arkadaşlar;
4 veya 5 şubatta düzenlenecek bir etkinliğe katılmak ve tanışmak isterim.Beni de yazın listeye.(Ailece olursa makbule geçer çoluk çocuk kar görsün..)
Dr.Hakkı TURAN/Yatağan
 

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

22 .01....pazar günü saat 12:00 muğla heykelde buluşuyoruz yılanlı dağına çıkacagız katılmak isteyen gelebilir.... ;)
 

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

arkadaşlar bugün kü gezimiz gayet güzeldi ama kar buzladığı için çok fazla tepelere tırmanamadık ama kendimiz onları macera dolu şekilde geçirdik. tabikide kara gidilir de suçuk ekmek yapılmaz mı muğla kanyon manzaralı avcılar ve atıcılar kulubünde mangal yaptık.ayın 5 i için arkadaşlar havalar çok soğuk mağlum ayaz ve rüzgar durulmuyor bir güzergah belirleyip o güzergah üzerinde lokanta gibi bir yer ayarlayıp yemek mi yemek istersiniz yoksa yolda mangal gibi birşey mi yapmamızı istersiniz önerilerinzi bekliyorum =)
 

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar

bugün yılanlıdan kareler

IMG 3049
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,965
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst