Motorsikletle Ege Ve Akdeniz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncabaran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,320

tuncabaran

Ana Kamp
Mesajlar
61
Tepkime Puanı
7
Yer
İstanbul
Web
500px.com
Herkese Selamlar,

Bu ayın sonunda motorsikletimle İstanbuldan çıkıp Ölüdenize uzanan 14 günlük bir tatil planlıyorum. Tüm gezimin konaklamasını çadırla gerçekleştireceğim. Özellikle Marmaris taraflarında görülmeye değer, sakin denize yakın kamp alanları bilen giden varsa yardımlarını, bilgilendirmelerini rica ediyorum. İnternetten araştırdığımda pek de sağlıklı bilgilere ulaşamadım. Çoğu kamp alanının kendine ait web siteleri yok ya da güncellenmemiş durumda. Bu durumda buralar gidip gören, yerlisi olan insanların bana çok daha fazydalı bilgiler verebileceğinden eminim.
Rotamı altta görebilirsiniz. Bu geziyi 2 sene önce yine motorsikletle yapmıştım ancak Marmariste konaklamamıştım. O yüzden gezimin büyük bir kısmında Marmaris ve çevresini görmeyi hedefliyorum. Arabaların giremediği sadece motorsiklet gidebileceğimiz her türlü gizli bilgi beni çok mutlu edecektir:smiley:


Şimdiden tüm yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler.

Görüşmek dileğiyle.

Bandrma anakkale


Anakkale Ayvalk


Ayvalk Kuadas


Kuadas Marmaris


Marmaris ldeniz
 

Etiketler

Ynt: Motorsikletle Ege Ve Akdeniz

sevgili tunca baran tura çıktınmı bayramda tur düzşüncen varsa benide düşün beraber bir gezi yapabiliriz
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,755
Kayıtlı Üye Sayımız
172,148
Kaydolan Son Üyemiz
perdeci71

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst