Mıdland Alan 42

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan5234 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,625

gokhan5234

Zirve
Mesajlar
1,826
Tepkime Puanı
0
Yer
marmaris
sıfır almıstım kanal artırmak ıcın yetkılı servıstekı extra modıfıyesını de yaptırdım(kadıkoyde yetkılı mıdland servısı arkadsa) ıstanbula arkadasların yanına gezye geldıgımde yanı yılda bır bılemedın ıkı kere kullanıyordum evde bos bos durmakta barı ısıne yarıyacak bır arkadasa vereyım tum aparatları mevcut lakın kutusu nerde bılmıyorum ısteyen arkadasa pazarlıksız 250 ye verılır resımlerı ekleyecegım
 

Etiketler
Ynt: Mıdland Alan 42

merhaba. resimleri hala koymamışsınız. o halde gelip cihaza bakmak isterim.sanırım istanbuldasınız?
 


Ynt: Mıdland Alan 42

hocam marmarısteyım sadece ıstanbula arkadassları ve aılemı zıyarete gelıyorum senede 10 gun kadar ,
05053479987 telefon numaram
yenı tasındıgımdan dolay ıevdekı kolılerı actık ama ev karısık oldugu ıcın ufak olan pıl yuvasını bulamadım o nedenle buyuk pıl yuvası suan kullanılmaktadır ufak yuvanın sıfırı 50 lıra ımıs onu fıyattan dusuyorum (not hanım evı toparlayınca dıger bulamadıgım pıl kutusunuda bulursam ucret talep etmeden alan arkadasa yolluyacagım) resımdekı aksesuarlar ıle en son olur 200 lıra dır

20140113 204757 1
20140113 204548 1
20140113 204404 1
cakmaklık prız bolgesınde kı alemınyumda 3-4 tane lehım puntosu vardır ama kullanıma alakalı yada atamır gormuslugunden degılgır ceyrancı arkadasımızın daha oncekı zıhrı sınır projesı telsız acıkken egım metrenın de ıcınde ısın yansın dıye ıtı ratafa ıkı tane estra kablo lehım lemıstı hosuma gıtmeyınce sokmustu sadece gorsel olarak hos durmamakta kullanımda sıkıntı yaratmamakta ve cakmaklıgın ıcınde ınek gozukmemektedır (vaybe ne acıklama oldu kendım bıle korktum )
20140113 204515 1
20140113 204533 1
20140113 204418 1
20140113 204757
20140113 204404 1
 




Ynt: Mıdland Alan 42

kocaali' Alıntı:
eldeki mevcut CB'yi araca takmayla uğraşmamak amacıyla, takip :smiley:

Sn.kocali, bende araca takabileceği sabit bir cihaz bakıyorum, bu el cihazı imiş,
düşünürseniz sizin cihazın resimlerini koyun, konuşalım..
 

Ynt: Mıdland Alan 42

hocam bende Midland Alan 278 var, birkaç yıl önce sıfır almıştım, birkaç ay boyunca aracımda takılı durdu ancak bağlantı problemi nedeniyle neredeyse hiç kullanamadım, pek de ilgilenmedim konuyla, pmr'ler yetiyordu o sıra... Aracı satınca da kaldırdım kutusuna koydum tertemiz duruyor, bi tek anten kablosu gitti araçla birlikte..

bugün kablo sipariş ettim, gelir gelmez aleti deneyip ona göre karar vereceğim araca takıp takmamaya.. kabloları görünmeyecek şekilde döşeyemezsem o zaman haberleşiriz hocam..
 

Ynt: Mıdland Alan 42

orhancengizk' Alıntı:
Sn.kocali, bende araca takabileceği sabit bir cihaz bakıyorum, bu el cihazı imiş,
düşünürseniz sizin cihazın resimlerini koyun, konuşalım..

alan 42 yi. araç anteni bağlayarak araç içinde de kullanabilirsiniz. Derya
 

Ynt: Mıdland Alan 42

dturan' Alıntı:
alan 42 yi. araç anteni bağlayarak araç içinde de kullanabilirsiniz. Derya

evet haklısınız hocam, alan 42 esneklik anlamında çok güzel alet, araçtan çıkarken de yanınıza alıyorsunuz araçla bağlantınız kalmıyor.. eğer elimdeki telsizi hayal ettiğim gibi monte edemezsem rotayı bu cihaza çevireceğim..
 

Ynt: Mıdland Alan 42

alacak arkadasa hayırlı olsun mehmet sana uydum suzukıden l200 e gectım evdekı kullanmadıgım malzemelerı satıp l200 akseuar alcam malumun senın ev gıbı bızım evınde yavas yavas genıs aıle olma vaktı geldı ;) ;)
 



Ynt: Mıdland Alan 42

gokhan5234' Alıntı:
alacak arkadasa hayırlı olsun mehmet sana uydum suzukıden l200 e gectım evdekı kullanmadıgım malzemelerı satıp l200 akseuar alcam malumun senın ev gıbı bızım evınde yavas yavas genıs aıle olma vaktı geldı ;) ;)

üstadım bence çok iyi bir karar vermişsin.. Grand Vitara ve L200 arasında kalmıştım ben de ve L200 tercih ettim..

L200'le çok rahat ettim otomobilden sonra; çocuk olunca bagaj hacmi ciddi sıkıntı olmuştu, sürekli arabanın içini de dolduruyorduk şehirlerarası yolculuklarda; puseti, beşiği, falan filan derken miniklerin bizden çok eşyası oluyor.. ileride de bunlar oyuncakları, bisikleti, kaykayı vs gibi değişecek muhtemelen :smiley: bagaj hacminin yanına bir de 4 çeker özelliği eklenince hem aile aracı hem de hobi aracı haline geliveriyor L200, her şartta her türlü yolda sorunsuz kullanabilmek da jimny'den sonra özlediğim bir durumdu :smiley: özetle, şimdilik L200 ile keyfim yerinde, bir takım MT lastik aldım sadece çamurlu organizasyonlar için, onun dışında orjinal ebat AT'lerle yola devam.. ben de senin gibi ufak ufak ihtiyaca göre şekillendirmeye çalışıyorum aracı; telsizi takamadım hala delmeye kesmeye kıyamadığımdan, tepe lambalarının sadece biri çalışıyor onları halletmem lazım, böyle ufak tefek işler var ama iş yoğunluğundan ilgilenemiyorum pek..

senin minik yavru da umarım sağlıkla keyifle gelir katılır aranıza.. dünyanın en güzel şeyi.. tadına doyamayacaksın..

bir de tavsiye, daha küçükten alıştır yavruyu dağ bayır gezmeye, eve tıkılıp kalmayın.. :smiley: bir an önce kapsın off-road virüsünü :smiley:

senin satılık ilanını daha fazla sabote etmeden susayım :smiley: hayırlı müşteriler diliyorum üstadım...
 

Ynt: Mıdland Alan 42

allah hakkımızda herseyın hayırlısını versın dostum satılık ılanını sabote etmek degıl kar marjlı bır satıs yok zaten ben kar guderek koymadım ekonomık yazdımkı bır an oncenakıte donsun hartop alıp arka bagajı kapatayım daha baya aksesuar koycam da kıyamıyorum yavas yavas sogumaya calısyorum cogundan cok emek ve para harcamısım ev dekı ozel esya odama gırınce anladım
 

Ynt: Mıdland Alan 42

herşey gönlünce olsun dostum.. çok iyi anlıyorum seni, benim de garajda kıyıp atamadığım satamadığım çok şey var :smiley: ama zamanı gelince vedalaşmak gerekiyor, bir sevdik gitmeden bir sevdik gelmezmiş :smiley:)
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,498
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst