Mercedes G Tavsiye

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ramizramo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,657

ramizramo

Yeni Üye
Mesajlar
13
Tepkime Puanı
1
Tüm Mercedes G kullanıcılarına İstanbul'dan selamlar, Yaklasık bir haftadır aranızdayım ve insaallah yakın zamanda bir G sahibi olarak daha da aktif olucam. Kendime günlük kullanım icin bir 5 kapı uzun şase ve yeni görünümlü (ön farlar, ızgara vs) bir arac arıyorum.Günlük kullanıcagım icin km de 50 kr dan fazla yakmasını pek arzu etmiyorum. Görüntü olarak hoş bir araç buldum Sahibinden.com da http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-2008-gorunum-sifir-motor-196573640/detay Lpg takılıp takılamıyacagını bilemiyorum. Siz değerli arkadaslarımdan yorumlarınızı ve tavsiylerinizi bekliyorum. Bu arada Makedonya, Bulgaristan gibi ülkelere ara ara gidiyorum. İnsaallah sonrasında ihtiyacanız olaan bir parca vs olursa seve seve yardımcı olmak isterim.
 

Etiketler
Ynt: Mercedes G Tavsiye

Arkadaş, bu G alma işi çok da aceleye gelmemeli. G forumunda bu konuda çok bilgi var.
Örneğin, linkteki araca o para verilir mi? İyi düşünmek lazım.

G ile ilgili çok alternatif var. Niye G 500 alıyorsun da (hem de benzinli), G 240 D almıyorsun?

Al mesela bir araç: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-4x4-bakimli-biraz-kirli-siyah-dag-canavari-mercedes-benz-memurda-195278663/detay

Bir başkası: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-gd-240-mercedes-dizel-jepp-196786163/detay

Ben senin durumunda (yeni başlangıç olarak) alacak olsam, ikinciyi alırdım.

G forumunda Hüseyin diye bir arkadaş vardı, Kıbrıslı. Halen takılıyor mu bilmiyorum. Onun yazılarını okumanı öneririm.
 

Ynt: Mercedes G Tavsiye

63 lira bende vermeyi düşünmüyorumbi rakam teklif edicem olursa alırım diedüşündüm ve Lpg taktırmayı düşündüm. Arazide kullanmak gibi bi düşüncem yok bu aşamada.. Ben 4 kapı uzun sase bi arac istiyorum ilanda yolladıgım görseldeki gibi, sizin yolladıgınız aracların hem ic hem dış görselleri cok hosuma gitmedi özellikle günlük kullanım olacagıdan.. Hüseyin beyin yardımları kesinlikle cok kıymetli, bekliyor olacagım:smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,721
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst