Melen Çayı ve Rafting

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sukuşu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,317
Ynt: Melen Çayı ve Rafting

Hoşbuldum Murat Kardeşim, hayat ne çabuk geçiyor...Nasılsın? Özlemişim.
 

Etiketler
Ynt: Melen Çayı ve Rafting

Iceman®' Alıntı:
2003'te şampiyonada ve geçtiğimiz sene bu parkurda yine bu zamanlarda rafting yaptım. inanılmaz iyi bir parkur. rapidler çok ama çok güzel.
her sene rafting federasyonu bir şampiyonayı mutlaka burada yapıyor. Zorluk derecesi 5 ve+ olarak değerlendirilen bir parkura sahip.
Su sıcaklığı 9-10 derece civarında ve inanılmaz üşütüyor :D yaklaşık 13km olan parkur hemen hemen 1saat kadar sürüyor...
tavsiye ederim...

İbrahim sen birde Çoruh'u gör Melen nehri'yle karşılaştırdığında devasa dalgalar .İnsanın yüreğini ağzına getiren rapidler . Melen'i görene kadar Dalaman çok iyi bir parkurdu benim için . Şimdi Çoruh'un üzerine Nehir tanımıyorum. Barhal çayı'nın eksi derecelerde ki suyu. Hele birde bot devrilirse (malesef o şanssızlığı yaşadık ) Üşümenin ne olduğunu ben orda gördüm. 6 gün boyunca kesintisiz 5 - 6 saat raftın üzerinde kilometrelerce yol katediyorsun. Çoruh Nehri'nden de iyileri var tabii .
Ne yapsak Zambezi Nehri'ne mi gitsek acaba :D

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,7871.0.html
 

Ynt: Melen Çayı ve Rafting

Ayça'cım yine yapmışsın bi etkinlik, hiç yerinde duramıyosun :smiley:
Bende çok istiyorum aslında ama biraz korkuyorum bu nehir olaylarından.
Ama zaten korku olmazsa eğlence de olmaz
Heyytttt
 

Ynt: Melen Çayı ve Rafting


İlkercim suyla şaka olmaz. korkacaksın tabiii . Benim ödüm kopuyor raftinge başlarken :D Çünkü her seferinde farklı bir nehre giriyorsun Huyunu suyunu bilmiyorsun . Önemli olan güvenlik ve işinin ehli rehberler
Her nehre girdiğinde bir öncekinden daha iyi oluyorsun inan .
 

Ynt: Melen Çayı ve Rafting

Aya8058



Aya8103 1



Aya8115



Aya8118



Aya8123 1



Aya8132
 











Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,470
Mesajlar
1,518,362
Kayıtlı Üye Sayımız
172,121
Kaydolan Son Üyemiz
tto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst