Mayıs Likya Yolu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan michelecarlesi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,723
Ynt: Mayıs Likya Yolu

Eğer isterseniz arabanızı bizim kamp yerinde ücretsiz bırakabilirsiniz.
yerimiz kayaköy'de, kayaköy'den ölüdeniz'e oradan da ister kelebeklere ister kabak'a gidebilirsiniz. İsterseniz Hisarönü'nden başlarsınız
yerimiz han bahçe
 

Etiketler
Ynt: Mayıs Likya Yolu

teşekkür ederim.sezonun başlaması nedeniyle bölgede konaklamak isteyenleri de,arabası olanları da size yönlendirebilirim.

hayırlı işler :smiley:
 

Ynt: Mayıs Likya Yolu

Arkadaşlar otelimiz Galata Hotel Ölüdeniz LİKYA YOLU başlangıcına 5 dakika yürüme mesafesindedir.ÖLÜDENİZ'e 1.5 km KAYAKÖY'E 4km dir.Gezenbilir üyelerine konaklama % 15 indirimlidir.

Img 4803
 

Ynt: Mayıs Likya Yolu

Merhaba arkadaşlar,


Likya'nın belli parkurlarını (2013 Antalya-Finike, 2014 Fethiye-Kaş) yürüdüm. Bu sene de 23 ya da 24 nisan (büyük olasılıkla 24 nisan) başlangıçlı Kaş-Finike arasını yürüyeceğim. Böylece tüm parkuru bitirmiş olacağım. Daha önceki parkurların büyük kısmını solo yapmıştım, sanırım bu yılda böyle olacak... Anladığım kadarıyla sizler benden 1 gün önde olacaksınız... Belki görüşürüz... İyi yürüyüşler...
 

Ynt: Mayıs Likya Yolu

Henuz tarihi net olmamasiyla beraber mayis ayi icerisinde bir aksilik olmazsa tek basima yapmayi dusundugum bir yuruyus benimde. Yolda karsilasmak dilagiyle iyi yuruyusler herkese.
 



Ynt: Mayıs Likya Yolu

bizim rotamız fethiye-kaş istikametli olacak.karşılaşma şansımız yok gibi görünüyor.size de tüm yürüyüşcülere de başarılar dilerim.:smiley:
 

Ynt: Mayıs Likya Yolu

Merhaba, Fethiyeye araba ile gitmek isteyen varsa yol masrafi paylasabiliriz. 30/04 sabah erken Istanbuldan gidiyorum. Email: michelecarlesi77@gmail.con
Arka koltukta kopek olacak. Korkanlar araca kabul edilmiyor :smiley:
 

Ynt: Mayıs Likya Yolu

Köpeğim ve iki arkadaşım ile biz de 15-16 Mayıs başlangıçlı Likya Yolu yürüyüşümüz olacak Kaş'a kadar yürümeyi planlıyoruz. Denk gelmek ve görüşmek üzere :smiley:
 

Ynt: Mayıs Likya Yolu

Daha once kopekle boyle bir yurus yaptın mı? Hayır ise bana yaz sana anlatacaklarım var


Sent from my iPhone using Tapatalk
 





Ynt: Mayıs Likya Yolu

E-posta gönderdim verdiğin adrese, gelmemiş olursa fatihsever@gmail.com e-posta adresim bu arada.
 



Ynt: Mayıs Likya Yolu

Öncelikle senle bazı fikirlerim paylasmak isterim.
1- Gec kaldin. 15 mayis'ta Likya sezonu "kapali" sayılır. Simdi bile gunduz cooook sicak. Yani, bence gitme. Eyül bekle keyfli olsun, işkence değil.
Eger illa gideceğim dersen o zaman kopeksiz git cunku hayvana eziyet olur. Likya Yolunun en buyuk sıkıntı ve kopeklerin en nefret ettigi sey, çok sıcak havalar.
2- Ruffwear kopek botlari ve coraplari var mı veya alacak misin? Çünkü ben sacma sapan botları kullandım ve kopegimin patıleri icin iyi olmadı. Eğer ruffwear kopek botları yoksa veya almak istemiyorsan kopeksiz git.

Bunlar okuduktan sonra "bana ne ben mayıs ortasinda kopekle Likya Yolu yururum" hala dersen, pratik bilgilere gecebiliriz.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 



Ynt: Mayıs Likya Yolu

Teşekkürler bilgiler için, olabildiğince açıklamaya çalışayım durumlarımı.
1- Evet biraz geç kaldım farkındayım fakat iş durumlarım nedeniyle en erken ancak bu zamanlar gidebiliyorum ve eylül ayları da izin almam çok kolay olmuyor. Sıcak olacağı için biraz önlem aldım aslında, iyi bir soğutucu yeleğimiz ve soğutucu tasmamız var köpeğim için. Bunların haricinde illaki şuraya şu günde geleceğiz gibi bir zorlamamız yok mümkün olduğunca dinlenerek ve susuz kalmayacak şekilde gideceğiz.
2- Ruffwear ile temasa geçtik fakat şu anda Türkiye satıcılarının elinde istediğimiz beden bot yok ve en erken Haziran ayında ellerinde olacakmış onun yerine Ruffwear botlarına epey benzer, replikası olarak geçen Trixie markasının Walker Active botları ile gideceğiz.

Bahsettiğim şekilde, bizim bu sene için en uygun zamanımız bu köpeğimi de çok zorlamadan bu deneyimi yaşayalım istiyoruz, çok zorlandığı yerde de gerekirse yarıda bırakırım yürüyüşü sorun değil. Bundan önceki uyarıların için çok teşekkür ediyorum. Bunlar haricindeki pratik bilgiler için deneyimlerini paylaşmanı merakla bekliyorum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,506
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst