Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aysbergtuna Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,667
Ynt: Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı?

Kaz tüyünün ıslandığında yalıtkanlığını kaybetmesi dışında bir sorunu yok. -20 / 30 konfor için -40 extreme tulum lazım.

En ucuz alpinist üretiyordu Türkiye'de. Diğerleri çok pahalıdır.

Ben -33'lük olanı 230 euroya alabilmiştim Mammut'tan
 

Etiketler

Ynt: Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı?

Ben Alpinist -18/-27 aldım.Ama başlıkta adı geçen diğer iki tuluma göre bile daha ağır.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30049.10#ixzz2CF2PhSkN

derken....Ne kadar ki ağırlığı.....
 

Ynt: Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı?

Bu arada başlık konusuyla alakasız 5. mesaj oldu :smiley:
Alpinist 2300g diye hatırlıyorum.

İki tulum da listemdeydi. Bu iki tulum arasından bence teknik özellik ve tasarım olarak Wave IV benim tercihim olacaktı. Daha hafif, iki farklı boy seçeneği var,iki makineli"ayak tarafından da açılıyor" tam boy fermuar, başlık kesimi daha anatomik duruyor, sıcaklık değeri EN sertifikalı.

Şuan kendi internet sitelerinde Wave4 modeli görünmüyor. Wave IV'e en yakın özellikli tulum Trestles15.Sıcaklık değerleri değişmeden ağırlığı 2003gr dan 1765gr'a kadar düşmüş.Ülkemizde ise eski model satılmaya devam.
http://marmot.com/products/trestles_15
 

Ynt: Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı?

Arkadaşlar Husky Anapurna kullananlara soruyorum bu tulumu çantaya nasıl sıkıştırıyorsunuz.Tulumu yeni aldım ve neresine nasıl koysam diye düşünüyorum.Çantam Husky Guzzle gayet büyük bir çanta ama arkadaş tulumda çok büyük bir kere tulumun koyulduğu kısma sıkıştırabildim ama tırstım patlar diye yani harbiden bu bir sorun, kaçak kat tarafına koydum yine kocaman hantal birşey olarak durdu kara kara düşünüyorum.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,507
Kayıtlı Üye Sayımız
172,128
Kaydolan Son Üyemiz
hayalperestt

SON KONULAR



Geri
Üst