Lpg Montajı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Emir_Efe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,583

Emir_Efe

SERKAN
Mesajlar
140
Tepkime Puanı
1
Yer
İSTANBUL
Tam tarihi hatırlıyamıyacağım ama 2008 son aylarında aracıma taktırmaya niyet ettiğim lpg nin araca montajlanması ile bütün sorunlar başladı internet üzerinden bulmuş olduğum firmaya giderek aracıma lpg taktırmak istediğimi belirttim herşey buraya kadar normaldi ertesi gün için randevu aldım ve söylenilen saatte firmaya geldim aracımı teslim ederek ödeme işlemlerini yapmak üzere ofislerine çıktım ben ofiste iken araca montaja başlandı aracın üst kısmına bez koyolurken tampon kısmı çıplak bırakıldı ve bir süre sonra aşağıya baktıgımda montajı yapan arkadaşın aracın daha bir hafta önce boyanmış olan tamponunun üzerine çıktığını gördüm ve firma yetkilisinden uyarmasını istedim ben ofiste iken firma yetkilisi arkadaş motajı yapan kişiyi uyarmak üzere aşağıya indi ve montaj yapan arkadaşı o bölüme bez koymasını söyledi arkadaşın cevabı küfürlü bir şekilde git başımdan dercesine bir şeydi bende kendim aşağıya inerek arkadaşı kibar bir şekilde uyardım yalnız bana verdiği cevap bu işi yapa bilmem için bu aracın üstüne çıkmam gerekiyor gibi bir şey oldu ve bende aracın üstüne çıkmanda problem yok ayakkabılarınla şuan zarar vermende problem var diye uyardım fakat arkadaş hiç ben kendisine söylememişim gibi devam etti bende olayı büyütmeden ayrıldım burdan sonrası dahada komedi aracı teslim almaya geldiğimde aracın motorun üstünde olan kapağın kaybedildiğini fark ettim kendileri bana bulup beni arayacaklarını ve bu parçanın çok fazla önemli olmadığını belirttiler bende yorum yapmayarak kendilerinden haber beklediğimi söyledim ama daha sonrasında haber gelmeyince tekrar ziyaret ettim montajı yapan arkadaşın tavırları beni öldürecek gibiydi bu durum bu şekilde biraydan fazla sürdü bende kendilerine çok teşekkürlerimi bir borç bildiğim GRAND OTO ya gittim sipariş ile getirmem gereken parçayı beni hiç tanımadıkları halde bana üçret talep etmeden temin ettiler ve taktırdığım lpg yaşamış olduğum problemlerden dolayı hiç haz alarak kullanamıyorum benim için en en önemli husus yaptırmış olduğunuz bir şeyin içinize sinmesi. ::smiley: LPG MONTAJININ YAPILDIĞI YER Candan Muhendislik
 

Etiketler
Ynt: Lpg Montajı

Serkan Bey öncelikle geçmiş olsun.Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla takdırdığınız Lpg'ye ilişkin bir zararınız veya sıkıntınız yok. Daha çok lpg'nin takılması esnasında ve sonrasında yaşanan bir takım kaba davranışlar sözkonusu. Firma çalışanlarınn bu tarz davranışlarına karşı yapılabilecek tek şey bir daha o firmadan mal veya hizmet almamak olabilir. Ama bunun dışında yapılabilecek bir şey yok. Yeni deponuzu güle güle kullanın. :smiley:
 


Ynt: Lpg Montajı

bu şikayeti lpg kitin garantisi o firmadan başka o firmaya yolyan firmayı arayın bakalım bence bir araca zarar verildimi hiç olmaz onu daha fazla özenle olması gerekli ben gercekten yazınızı 2 kere okudun bozuldum yani
 

Ynt: Lpg Montajı

Feyzullah Bey ne kastettiğinizi anlayamadım. Konuyu biraz daha açar mısınız? Neden bozuldunuz?
 



Ynt: Lpg Montajı

focus' Alıntı:
Feyzullah Bey ne kastettiğinizi anlayamadım. Konuyu biraz daha açar mısınız? Neden bozuldunuz?

garanti belgesinde garanti yapan firma ve imal eden firma yazar buraya memnunu olmadığınız yerlerin resmini çekip yollayın bence daha iyi olur çünkü bunu takan firmada bunu hazır alıp montaj yapıyor her firma eğitimlerde iyi yapması gerekli ama işine geldiği yapan lar çok oluyo
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,506
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst