Land Rover Fotoğrafları

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 764,447
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

pancarmotorcu' Alıntı:
mutlaka dayanmaz,ama yinede arazi araçları bana daha güvenli geliyor ,yüksek konumu ve şaseli olması bence daha avantajlı

Bende öyle düşünüyorum ama nedense hep aksilikler öndeki arabanın daha büyük yada aynı olduğu zamanlara dek geliyo ??? ??? ???
 

Etiketler

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Dünyayı gezen defender tek başınaymış,iyi cesaret.Özellikle batma durumları.
 

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

amanın bu land cruısere heralde baraj kamyonu çarptı başka aklıma bişey gelmedi evlerden uzak valla , şahsen bu konuda şanslıyım ama benım düz dizel defender ne yaparsan yap 100 ü geçmiyor ya :smiley::smiley: hız cezası yememe garantisi var yani :smiley::smiley::smiley::smiley:
 

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

defender taze taze

IMGP2174


IMGP2175


IMGP2176


IMGP2178


IMGP2183
 







Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Mavi Defender çok güzel olmuş, emeklerinize sağlık. Yukarda da beyaz birşey gördüm ama şey ettiremedim bir türlü ;D ;D ;D
 










Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Teşekkürler arkadaşlar ama emin olun kendisi fotolarından daha güzel, hele koltuğuna oturunca insanın inesi gelmiyor, çok uğraştık ama değdi galiba.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,479
Mesajlar
1,518,543
Kayıtlı Üye Sayımız
172,133
Kaydolan Son Üyemiz
sereze

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst