Land Cruiser FJ 70

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan crocodile hunter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,249
Mesajlar
150
Tepkime Puanı
0
Yer
kocaeli
24.800 TL
Kocaeli / Gebze
Marka Toyota
Seri Land Cruiser
Model FJ70
Yıl 1990
Km 138000
Renk Kahverengi
Motor Hacmi 3501 - 4000 cm3
Motor Gücü 151 - 175 arası
Yakıt Tipi Benzin / LPG
Vites Manuel
Kapı 3
4x4 Evet
Türü Satılık
Durumu İkinci El
Plaka / Uyruk Türk Plakalı
Takaslı Hayır

arac tamamen orjinal dösemesi tavan farlar cam lar farika boyası uzerinde hic boya yok cürük yok ben aracı 6 ay once konyadan aldım hıc arazıye gırmemisti konya ovasında toprak ofisinin makam aracı olarak kullanılmıs 4 ay önce amerikan coper lastık ve celık jant taktırdım üzerinde özel yapım sepet var gercekten cok degerli bi arac bu kadar temız bır fj 70 bulmak nerdeyse imkansız fj serısı gercekten bı ayrıcalık degerini bilen birinin almasını isterim ben off road yapmıyorum avcıyım kamyonet tarzı bısey alıcam cok ta acelem yok aractan memlunum

X
 

Etiketler



Ynt: Land Cruiser FJ 70

ilan guncel degil ama henuz satmadım aracı arac suan 140 bin oldu muayenesi yapıldı 2 sene süreli bir kac rutin bakımdan gecti
fiyatta da indirim oldu 23 .500 aracın diger resimlerini sahibinden coom da gorebilirsin
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,506
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst