Kısa Şase Pajero, Çok Temiz, Klimalı, Vinçli

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avcihalil37 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,318
Ynt: Kısa Şase Pajero, Çok Temiz, Klimalı, Vinçli

tekrar merhabalar bu ilan forum gibi olmu ama napalım yazalım genede .benim aracım79 model emme manifoltu buyuk onler disk firen cift bogaz karbiratorlü ve ziiraat bankasından cıkma ıdı aracım aldıgımda 58 binde garajda saklanmıstı yani aldıgın aranban ne marka olursa olsun dik bi araba olması lazım yıkık degil askeriye cıkmalarında sıfır saseden topladım ama gene benim arac gibi olmadı .bu araclara binerken parca bakımlarında idare eder lafını unutacaksın alıp orjinal usa parca takacıaksın yerli yan sana yi kabul etmez ve o düz yollların aracı diyenleri kınıyorum .yeni jenerasyon jeep lerde mekanik degiller her yer sensor calısıp calısmmadıgını bilmedigin cok parcası var lazım oldugunda anlıyosun calısıp calıstıgını ama dagda bayırda olyosun ayrıyetten cj ye bimmmek bence aşk ister .selamlar halil zonguldak

Kral off road 087
 

Etiketler
Ynt: Kısa Şase Pajero, Çok Temiz, Klimalı, Vinçli

teşekkür edrim ..duynak istediklerimi yazmışsınız sanırım bundan sonra eli yüzü düzgün bi tane bulmaya kalıyor.Almak istediğim aracı bulduğumda sanırım yine bilgilerinize başvuracağım şimdiden teşekkürler
 


Ynt: Kısa Şase Pajero, Çok Temiz, Klimalı, Vinçli

selamlar arac satılmıstır alan arkadasa hayırlı olsun gezenbilir e de tesekkürler halil
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,501
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst