Katlanır Subaru anahtarı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GezenGen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,256

GezenGen

Zirve
Mesajlar
1,363
Tepkime Puanı
5
Malum anahtarlarımız biraz kaba ve büyük. Bir de bende alarm var, iyice kalınlık yapıyor. Bu nedenle katlanır anahtar yaptırmayı planladım. Birkaç yere sordum. Sizlerle de paylaşmak istedim.

Eğer alarm yoksa iş daha kolay esasta. Alarmın uzaktan kumandasını kopyalayıp katlanır anahtar yaptırmak 80-90 TL civarında. İmmobilizerın boyutu büyük olduğundan bu katlanır anahtara konamıyormuş ve ona ait ayrı küçük çip takılıp onunda kopyalanması gerekiyormuş. İmmobilizer çipleri pahalıymış ve 180-200 TL civarında bir maliyet çıkarıyorlar.

Tuşları alarmıma uysa Ebay'de boş sustalı anahtarlar satılıyor, onlardan kullanacağım. 80-90 TL olsa çok düşünmezdim de, 180 TL iyi para.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Folding-Remote-Key-Case-KIA-Cerato-Spectra-FLIP-/170548031426?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27b5746fc2
 

Etiketler
Ynt: Katlanır Subaru anahtarı

ben şuan katlanır anahtar kullanıyorum :smiley:
istinye parktaki anahtarcıya gitmenizi tavsiye ederim, oradaki açlışanın ismini unuttum şimdi ama eğer ona denk gelirseniz işinizi mutlaka görecektir...

aracımda bağlı olan alarmın uzaktan kumandasını bir vw anahtarına kopyaladık ve orjinal immobilizerde içine cuk diye uyu verdi maliyeti 90 lira :smiley:

eğer oraya gidip yeşil bir subaruya anahtar yapmışsınız diye bahsederseniz, çalışan mutlaka hatırlayacaktır, bunun dışında bazen içerenköy carrefour'daki bayidede durabiliyor kendisi....
 

Ynt: Katlanır Subaru anahtarı

Bu bilgiye çok sevindim ;D

İçerenköy Carrefour'daki anahtarcıya gittim ve benim anahtarımın içini açıp, bizdeki kasalara uymaz, immobilizerı çok büyük dedi oradaki kişi ???
 

Ynt: Katlanır Subaru anahtarı

benim çalışana denk gelmemişsin ozaman :smiley: bi ara gidince ben bi uğrarım eğer denk gelirse ona bahsederim bir müşteri gelicek vs diye, isminide öğrenirim size bildiririm
 

Ynt: Katlanır Subaru anahtarı

Çok iyi olur. Bir de dün biraz araştırma yaptım da, 99 foresterların anahtarı farklı şekilde. Belki o nedenden olmamıştır? Yine de ismini öğrenirsem ona göre gidip konuşurum.
 




Ynt: Katlanır Subaru anahtarı

bizim aracın anahtarları nissanlarla birebir aynı, bu sebeple vw anahtarına tam uyan bir nissan anahtarı getirtildi ve sorun çözüldü....
 

Ynt: Katlanır Subaru anahtarı

Aracının açma kapama düğmeleri anahtarın üzerinde miydi orjinalinde, yoksa anahtar ayrı, düğmeler ayrı mıydı?
 





Ynt: Katlanır Subaru anahtarı

anahtarcının bilgilerini aldım....

ismi sercan, perşembe günleri istinye parkta geri kalan günler kozyatağı carrefourda'ki anahtarcıda oluyor kendisi, cuma günler izin günü....

eğer gidip kendisine subaru için katlanan anahtar diye bahsederseniz hemen yardımcı olacak kendisiyle konuştum....
 


Ynt: Katlanır Subaru anahtarı

Sonunda yaptırdım, bir sürü anahtar taşımaktan kurtuldum ;D VW'lerin kasası oluyormuş bizim immobilizer büyük olduğu için. Teşekkürler Yiğit ;)
 


Ynt: Katlanır Subaru anahtarı

Sayın GezenGen ,

Bende yaptırmayı düşünüyorum ancak Bursa'da sizin yaptırdığınız şekilde VW içine gömen birisini bulamadım. Anahtarcım bir resmini göreyim hangi modeli olduğunu anlayayım yaparım dedi. O yüzden yapılmış şekildeki bir fotoğrafını çekip buraya koyabilir misiniz? Sanırım araçlarımızın modelleri aynı 2003.

Teşekkürler.
 



Ynt: Katlanır Subaru anahtarı

Aşağıdaki linkte yer alan kumandanın anahtar kısmını orjinalden kopyalıyorlar, orjinaldeki immobilizer vericisini de bu yeni kumandaya yerleştiriyorlar. Programlamasını da 5 sn içinde tamamlayıp anahtarı teslim ediyorlar. Oldukça basit bir işlem yani, bende yaptırınca gördüm.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VOLKSWAGEN-KEY-BLANK-FLIP-KEY-REMOTE-_W0QQcmdZViewItemQQclk_rvr_idZ238959520776QQhashZitem4cf1994f9fQQitemZ330470870943QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessoriesQQxZ13QQyZ5
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,492
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst