İzci

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan diver6 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,041
Ynt: İzci


Bir zamanlar Beyaz Gölge dizisinin sokaktaki ağaçlara basketbol potası yaptıracak kadar basketbolu sevdirmesindeki başarısı ile aynı paralelde ,doğal yaşam ve 4x4 off-road sevgisini aşılayan bu İzci programı herşeyi ile gerçekten mükemmel, emeği geçen bütün arkadaşları kutluyorum.


Selamlar,
 

Etiketler
Ynt: İzci

izci nin gerçekleştirdiği dizide çevreye duyarlılık ve mesajlarda ön planda
yoksa bizde bu işde herkes bir arazi aracı alıp doğaya çıkarsa bahsi geçen kurallara gerekli titizliliği göstermeden
buda felaket olur diye korkuyorum,bence en önemli vurgulanması gereken noktalardan biri diye düşünüyoruml
 

Ynt: İzci

İZCİ ve İZOFF DÜZCE-BOLU Keşif Gezisi YABAN TV de Yayınlanmaya Başladı .

Dün ilk bölümü yayınlandı arkadaşlar . Bolu Bölgesi zaten hem doğası hem yakınlığıyla harika bir bölge ve hala çok bakir . Herkese tavsiye ederim .
 

Ynt: İzci

Bolu ve Düzce Keşif Gezisi yayınlanmaya başladı . Sıkça ziyaret ettiğimiz bir bölge ve hepimiz için dikkat çekici olur sanırım .
 





Ynt: İzci

Ben izleyemiyorum ama sizi buradan izleyerek sevincinizi paylaşarak bende sevineceğim.
Başarınız ve sevinciniz daim olsun.
 



Ynt: İzci

Elinize sağlık,sizi zevkle izliyor ve arkadaşlarımıza da tavsiye ediyoruz.Başarılarınızın ve gezilerinizin devamını dilerim....
 



Ynt: İzci

Sanıyorum Önümüzdeki haftadan sonraki hafta İğneada olur gösterimde. Tadından yenmeyecek bir gezi oldu :D İzlemenizi tavsiye ederim.
 


Ynt: İzci

Çok güzel program olmuş. Çarşamba akşamları kaçırmamaya çalışıyorum. Progaramı yapanın eline koluna sağlık.
 

Ynt: İzci

ssbman' Alıntı:
İZCİ ve İZOFF DÜZCE-BOLU Keşif Gezisi YABAN TV de Yayınlanmaya Başladı .

Dün ilk bölümü yayınlandı arkadaşlar . Bolu Bölgesi zaten hem doğası hem yakınlığıyla harika bir bölge ve hala çok bakir . Herkese tavsiye ederim .

İlk bölümü izleyebildim. Harika bir programdı. Serkan beyi ve emeği geçen diğer arkadaşları tebrik ederim.
 

Ynt: İzci

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederiz eksik olmayınız.Bu haftaki program sonrasında bize yaklaşık 140 civarında elektronik posta geldi.(izci@izci.tv) adresine ve hemen hemen yarısı tebrik yarısıda programa katılmak isteyen izleyicilerimiz.Amacımız insanları harekete geçirmekti sanırım hareket başladı.iyi seyirler..

Selamlar
Okan Tozun -İZCİ
 



Ynt: İzci

Ayrıca geçen haftalarda iğneada gezimiz için ulusal basında AKŞAM GAZETESİNDE bir köşe yazısı çıkmıştı. offroad tutkunları için sn.Tuğça Tatari tarafından kaleme alınmış .Başlık çok hoş RAHAT MI BATTI GEL O ZAMAN

http://www.aksam.com.tr/2010/01/25/yazar/15883/tugce_tatari/rahat_mi_batti__gel_o_zaman_.html
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,956
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst