Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,117,607

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,935 49.5%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,957
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Tüm adrenalin tutkunu dostlara selamlar. Adım Kemal 41 yaşındayım. Elektrik Müh.yim. ve kendime ait bir işyerim var Ben de buraya tesadüfen katılanlardanım. (Dışarda bir aracta sitenin adını görmüştüm) Ama emin olun günlerdir sitenin müptelası oldum diyebilirim. Boş vakit buldukça buradaki tecrübe ve bilgileri okumak bile çok zevkli. Yıllardır içimdeki sıra dışılığı artık sizler gibi dışa vurmaya karar verdim. Zira iş güç aile derken İstanbul gibi bir şehirde çok da başka şeylere ayıracak vakit kalmıyo. Tabi bir de işin ekonomik yönü var. Neyseki artık çok geç olmadan kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum.
Ben endüstri meslek lisesi motor mezunuyum ve tam bir araba sevdalısıyım. Lise yıllarımdan beri bir hayalim vardı, eski model bir araç alıp onu canlandırmak. Sitenizi inceledikten sonra bu hayalimi 4x4 bir araç için gerçekleştirmeye karar verdim. Çocukluk ve gençlik yıllarımda aile büyüklerimizin peşinde ormanlarda arıcılık ve orman işleri de yapardık. O günlere çok özlemim vardır. Bu özlemimi de 4x4 bir araçla sizlerle gidermek istiyorum. Üstadlarımdan ricam bana bir araç tavsiyesinde bulunmanız yönündedir. Aklımda bir kaç model var ancak off-road için kararım isabetli olur mu bilemiyorum. Bu arada belirteyim büyük araçları daha çok seviyorum. Net teki ilanlardan cherokee country 4,0 lt araçlar hoşuma gidiyo bir de pajerolar siz ne tavsiye edersiniz. Yanıtlarınızı bekliyorum.
 

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

EROS EROS ,
asende ,
Hayko ,gezenbilir ailesine hoşgeldiniz...... :smiley:

Hayko tavsiyeden daha ziyade kendi düşündüğün bir araç üzerinde hayallerini gerçekleştirmen daha doğru olur kanısındayım , bu yönde araçlar bölümünde olsun serbest muhabbet bölümünde olsun ya da yapılan etkinlikler sonucu yazışmalarda çeşitli ipuçlarına ve bilgilere ulaşacaksın
bu nedenle kendi kararını vererek aracını seçer ve modifikasyonuna başlarsın ,bol şans ve iyi çalışmalar......... :smiley:
 





Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hoşbulduk teşekkürler. İnşallah kısa zaman içinde aracımı da bulup sizlerle aynı heyecanı paylaşma fırsatı bulurum.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Kuzguni :smiley: Aranıza yeni katıldım. İstanbul'dayım. Benim aman aman marifetlerim yok ama çok iyi bir seyirciyim :smiley: Özellikle fotoğraf bölümüne bayıldım. Umarım ben de birgün oldukca amatör olan çekimlerimi paylaşırım :smiley:
Hepinize iyi akşamlar diliyorum...
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

kuzguni ,aramıza gezenbilir ailesine hoşgeldin . yakın bir zaman içerisinde umarım çekimlerini izleme mutluluğuna erişiriz..... :smiley:
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

melankoli35 kullanıcı adıyla emrah melih aranıza katılmış bulunmaktadır..umarım bir parça da bize yer wardır, aranızda;)
siteyi duyuş şeklim çok ilginç:smiley:..maceraya biraz melankoli katmaya geldim :smiley:..herkese iyi geceler;)
 





Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Aileye yeni katılan arkadaşlar
aramıza katılmakla bizleri onurlandırdınız
katılımlarınızı bekleriz.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selam ben Cavit,önecelikli cok faydalı bir site olmuş emeği gecenlere tesekkürler.Ben daha çok fırsat buldukça kamp ve resim yapmayı seviyorum pratik bilgilerinizden faydalanıyorum.tesekkürler
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ben Ercan Süzer 1958 doğumlu bir emekli telsizciyim İcom telsizleri ithal eden telsanda ankarada çalışıyorum T.T.K. Zonguldakdan emekliyim. Telsiz amatörüyüm(eski morscu)TA 2 VE. Bir arazili araç sahibi olmak ve doğayla birlikte olmak için uğraşırken sitenizle tanıştım... çok güzel bir site katkısı olan arkadaşları kutlarım. saygılar
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,506
Mesajlar
1,518,967
Kayıtlı Üye Sayımız
172,163
Kaydolan Son Üyemiz
EKSPERİM İLYAS

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst