Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,074,368

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,935 49.5%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,957
Herkese merhaba
Ben Mustafa Güngör , Ziraat Mühendisi yim , Adana da yaşıyorum.
Yıllardan beri gelen av ve balı yanında doğada araba sürme merakım var.
Bugüne kadar
1956 CJ4 4 silindir Harikan Motor ;
1962 Apachi 10 Kısa şase Ördek Kasa ,
1957 İmpala ,
1971 İmpala AT
1073 Mercury Brougham
topladım , aktif olarak kullandır.
ama evin borcu ama çocukların okul ödemesi nedeni ile sattım.
Halen 2012 HILUX 3.0 AT , 2011 Duster 4X4 ve 1987 LandCruiser 3D kullanıyorum .
Herkese selamlar
mg
 

Etiketler
Merhabalar
Ismim serhat 35 yaşındayım.
Aslen manisa liyim.
Fakat sakaryada ikamet ediyorum.
1992 dizel defender sahibiyim.
Rahatsizligim nedeni ile askeriyeden malulen emekliye ayrildim. Malum araziyi unutamiyoruz. Bizde defender'imla boyle bir yol sectik kendimize.
 

Merhaba Arkadaşlar Ben Serkan
Bende sizingibi doğa tutkunuyum ama doğada bulunamıyorum . deniz aşığıyım ama yılda 1 kez buluşuyoruz.
istanbula sıkışmış durumdayım. Ama hayallerimin hep peşinde oldum ve çoğunu gerçekleştirdim.
Artık defender almayı düşünüyorum Ofrooad merakım yok denebilir. düz duvara tırmanma heveslisi değilim.
ama doğada özgürce dolaşa bilmeliyim. kar , yağmur , çamur çukur benim için aracın camından seyrede bileceğim
sorunlar olmalı. Neyse kendimi özetledim araç almak için araştırma yapıyorum. şu problemim varki biraz titizim
sorunsuz ama bütçemi zorlamayacak üzerinde çok fazla oynamayacağım bir araç. Sizler konunun ustaları olmuşsunuz belli bu kardeşinizede bir el uzatın. belki günün birinde bende boy boy fotoları yüklerim SAYGILARIMLA
 

Herkese Merhaba,

Bu muhteşem forum sayesinde alacağım araçtan tutunda parçalarına kadar hemen hemen her şeyi hakkında bilgi sahibi oldum.

Üye olmak geç kaldığım bir eylemdi diyebilirim. :smiley:

27 yaşında İstanbulda ikamet edip, lojistik sektöründe emek veren sade sıradan bir vatandaş olarak herkesi saygı ile selamlıyorum.. :smiley:
 

Selamlaar Ben Doğukan Üniversite öğrencisiyim sj410 umla aranızdayım bende uzun süredir takip ediyordum artık katılmanın vakti geldi dedim :D
 



Selamlar ben Sabahattin
Antalya da turizm de çalışıyorum ve hayalimde karavan da yaşamak var . Uzun zamandır takip ettiğim bir site artık bir yerlerden başlamak lazım diye düşünerek aranıza katılmanın zamanı geldi .;)
 

Mersin' den Merhabalar,
önümüzdeki dönemde kısmetse off road donanımlı bir grand cherokee alıp boş zamanlarımda kendim için birşeyler yapmayı planlıyorum. ekim 2015te nissan pathfinder almak için araştırma yaparken bu güzel siteyi keşfettim. Ancak elde olmayan bir durum nedeniyle pathfinder ı kaçırdım. Ziyaretçi olarak bir süre takip ettim, şuan itibariyle de bu güzel sitenin üyesi olarak aranıza katıldım. Saygılar sunuyorum.
 


Herkese merhaba;
Adım Evren, ileri dönemde bir Defender 110 almak istiyorum, kısmetse bir tane almam bir iki sene sürecek. Esasen otomobilden iyi kötü anlarım ancak malumunuz, her markanın her modelin kendine has karakteristikleri var. Hem bilgi edinmek, kronik sorunları ve çözümleri zamanında öğrenebilmek için, hem de nacizhane bilgi dağarcığımın yettiği noktalarda elimden geldiğince yardımcı olabilmek için foruma kayıt oldum.
ndoğru arkadaşımızın Satılık Defender 110 Sw Düz Dizel 1987 Mod. linkindeki aracı almayı gerçekten çok isterdim, canım kalmadı dersem yalan olur :D. Ancak altı ay kadar aldığım iki aracın da etkisiyle şu anda alabilecek durumda değilim :(. Umarım ki biraz kısmet biraz da şansla ileri dönemde onun gibi güzel ve özenle toplanmış bir araç bulabilirim.
Güzel site, güzel forum ve güzel insanlarla sohbet etmek ümidiyle tekrardan herkese merhabalar diyeyim
 

Herkese merhaba
Benim adım mustafa izmir de yaşıyorum offroad ve doğa sporları benim için vazgeçilmez bir tutku doğayı çok seviyorum ve inşallah bir 4çeker alarak aranıza katılacağım. Uzun zamandır offroad la ilgili aklıma takılan bütün soruları gezenbilirde bulabildiğim için çok memnunum harika bir site ve üyeler süper paylaşımlar yapılıyor. Şuan da mahindra 4x4 pickup, tata xenon 4x4, lada niva yada nissan terrano arasında gidip geliyorum aslında farklı araçlar ama bütçem dahilinde bu araçları çok seviyorum.Mekanik bilgi olarak az çok elim yatkın bir zamanlar binek araç modifiyeleriyle uğraşmıştım artık hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Umarım en kısa zamanda aracıma kavuşurum.Hepinize kazasız belasız özgürce sürüşler..
 



Herkese merhaba, ismim Ferhat. Tunceli'liyim ve orada yaşıyorum. Yakın zamanda sizlerin de fikir-yorum v.b. yardımlarıyla çekilir tip 750 kg altı bir karavan almayı düşünüyorum.
 

Selamlar Ben Hasan İzmir de yaşıyorum sigortacıyım doğayı çok severim yaşadığım yer itibari ile zaten iç içeyim grand cherokee 5,2 de alınca artık tam bir off road ve gezici olucaz inş :smiley: Teşekkürler
 

Selam arkadaşlar,
Ben Osman, sitede yeni hayatta 40 yıllık kadar eski !! ama oldukça yorulmuş (mental olarak) ve hayatını değiştirme kararı almış bir yeni üyeyim. 2017 yılında tek başına çıkmak üzerine planladığım dünya gezime ilk olarak sitenizden başlamayı doğru buldum. Forum çok faydalı olmuş, herkesin eline sağlık. 2017 ocak öncesi her tür bilgi ve yönlendirmeye ihtiyacım olacağını düşünüyorum. Gezimi yukarıda da açıkladığım üzere tek başına ve büyük bölümünü de motocaravan ile yapmayı planlıyorum.
Tanışma faslından sonra hemen soru :
1- Motocaravanı yurtdışından alabilirmiyim? (Türkiye' ye getirmeyi planlamıyorum.Gerekirse 2 yıl gezdikten sonra yine yurtdışında satabilirim diye düşünüyorum)
 





SLM ALYKM ARKADASLAR ARANIZA YENI KATILDIM KENDIMDEN BAHSEDEYIM İSTANBUL DA IKAMET EDIYORUM OZEL BIR NAKADA MAKAM ŞÖFÖRLUGU YAPIYORUM 3 AY ONCE 200MODEL 1,8 DORT KAPI FREELANDER ALDIM DOGAYI COK SEVERIM FIRSAT BULDUKCA CUMA AKSAMINDAN DAG LARA TEPELER ATARIM KENDIMI ORALARDA HUZR BULUYORUM GORUSMEK UZERE TŞKLER
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,740
Kayıtlı Üye Sayımız
172,146
Kaydolan Son Üyemiz
Suatcım

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst