GC ile Çamura Bulanmak İstiyorum Ama Daha Çok Yeniyim?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,186

mahirisa

Kamp I
Mesajlar
170
Tepkime Puanı
0
Yaş
54
Yer
Düzce
merhaba,

ben 4x4 e yeni geçmiş biriyim. standart bir 2001 grand cherokee 3.1td var. ve çamura bulanmak istiyorum. sadece bu işi tek başıma yapamayacağımı bilecek kadar bilinçliyim (az buçuk tv seyredip forum okuyorum).
bu işi nasıl yapabilirim, buluşup kendini çamura vuran gruplar var mıdır, varsa beni aralarına alırlar mı?
yoksa standart wj ile bu iş olmaz mı?

teşekkürler
 

Etiketler
Ynt: çamura bulanmak istiyorum ama daha çok yeniyim

slm hangi şehirdesiniz bilmiyorum fakat ist deyseniz hafta sonları belgrat cıvarlarında mu hakkak camura bulanan birilerine denk gelirsiniz bir slm verin yeter yada formu ve bu tür formları takip edin bazen geziler tertipleniyor onlara iştirak edin aracınızın standart oldugu için hafif off road ve tanışma etkinlikleriyle başlayın zaten virüsü kaptınızmı sisde ilerde camur piri olursunuz aracınızda evrim gecirir merak etmeyin
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,740
Kayıtlı Üye Sayımız
172,146
Kaydolan Son Üyemiz
Suatcım

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst