FlashFlashFlash

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,826

Etiketler

Ynt: FlashFlashFlash

Gezenbilir'in acar muhabiri mogzilla off-road'cuların Reina'sı Dolapdere sanayi Sitesinde haber peşinde koşarken,birden İlker Bey ve herkesten sır gibi sakladığı Unimoguyla karşılaştı.Büyük bir haber yakaladığının farkında olan mogzilla peşpeşe deklanşöre basmaya başladığı anda,durumu farkeden İlker Bey el sıkıştığı Orhan Usta'dan ani bir çalımla uzaklaşarak bir taksiye atladı ve olay yerinden uzaklaştı.
Fakat yılmaz muhabirimiz mogzilla da ordan geçen bir dozere atlıyarak taksiyi sıkıştırdı ve İlker Bey'i yakalayarak ilk fırsatta gezenbilir.com'a üye olmadığı taktirde çektiği resimleri el altından ulusal medya ve internete dağıtacağı tehdidini yaptı.İşte resimler.



 






Ynt: FlashFlashFlash

Iceman®' Alıntı:
yanıyor araç yahu...Üst kısmını değiştirme imkanı olmazmıydı Nadir abi?
Lastikler yeni galiba, kokusu buraya kadar geldi :smiley:

ibrahim üst kısım derken???
ben ona 2 konu söyledim
1-Kasanın arka çıkıntısını düzelt.
2-Stepne biraz At Kulağı-Kelebek tikel önermesi gibi duruyor dedim.

Bunların dışında bence
 



Ynt: FlashFlashFlash

Hani kar aracı olması münasebetiyle ön camı bombeli değilde düz ya o kısmını dedim.
Gerçi görüntüsü ilginç ve çok açık duruyordur. Evet arkasını tekerleklerin tam üstünde kesse imiş çok güzel olurmuş. stepne konusunda bende aynı şeyi düşündüm, kasanın bitim kısmına altına monteleseymiş daha güzel olurmuş...
 



Ynt: FlashFlashFlash

ibrahim haklısın da;o zaman da hem orijinallik bozulur,hem de kupa ile ilgili bir sürü değişiklik gerekir.
Ancak stepne konusunda ilker de benimle hemfikirdi.Zaten onun isteği dışında yapılmış.Vinç monte edilirken Orhan Usta stepneyi de yatay pozisyone getirecek.
 

Ynt: FlashFlashFlash

araç sahibi olmadığım için bişey diyemeyeceğim. :smiley:
not:birde malum sitede amcamın biri off-road nikiyle üye olmuş, ilk mesajında 2 defenderi olduğunu ve yardım istediğini yazmış.bende kendisini buraya çağırdım, hacı ustaya gitmesi gerek sanırım.
renk ve rollbar çok güzel durmuş.vinç ve stepne sonrası kasaya da bir oturak nasıl durur?
 

Ynt: FlashFlashFlash

evet,kasa ile ilgili ilkerin de değişik düşünceleri var.Ama sonraya bırakıyor.Hele önce şu aleti bi çamura bulayak.
Yalnız ''kötü haber'' topic'inde de yazdığım gibi bende araç yok,ilkerin mog da salı-çarşamba çıkacak,onun için haftaya bıraksak dedim.Yarın Cezmi Ustaya uğrayıp duruma bir bakayım.Ön defransiyeli indirmediyse,iptal etiririm.
 


Ynt: FlashFlashFlash

Helal olsun ilker abiye... Sana da Nadir amca valla Kahraman Türk karakterisin...
unimog çok vahşi olmuş ya...
Spotlar çok güçlü ve görkemli gözüküyor...


" TÜRKİYEDEKİ UNİMOGLARI VE UNİMOGCULARI GÖRÜNCE GERÇEKTEN ÇOK SEVİNİYORUM... İÇİM KIPIR KIPIR OLUYOR... BENDE KATILACAM SİZE YAKINDA... ŞUNUN ŞURASINDA NE KALDI Kİ..."
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,474
Mesajlar
1,518,490
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst