Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OTTO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,072
Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

Uzerinizde yukunuz yok ve biraz dolasarak gitmek istersenizde Adalar icinden veya Doktorlar cad. Uzerinden Carsi duraklarinin oldugu Esnaf Sarayi dogrultusuna kisa bir yuruyus yaparak Ogu tramvayina binebilirsiniz.
 

Etiketler
Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

Çok teşekkür ederim yüküm yok gidip döneceğim sadece..
 

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

eskişehirdeyim eskişehirliyim eskişehirde yaşıyorum 5,2 zj sahibiyim diger zj ciler ve offroad cılarla tanışmak istiyorum ayrıca eskişehirdeki diger zj ciler servis olarak nereye kime gidiyorlar merak ediyorum
 

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

Memleketim, güzel Eskişehir'im ,Günaydın arkadaşlar, hayırlı işler, bol kazançlar.
 

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

Eskişehir'in maaşallahı var, hıza yetişemiyorum ;D , mesajları okumakta zorlanıyorum ;D bir önce ki mesaj benim olsa da GÜNAYDIIIIN ...!!!! Sesimi duyan varmııııı....!!! ;D ;D Herkes off-road'a Bozdağ'a mı çıktı ne?
 












Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

merhabalar ben eskişehirde yaşıyorum ve zj sahibiyim en az kendim gibi zj sahibi 3 arkadaşım daha var offroad yapmak isteyenler varsa gurup kurabiliriz herşeyden önce araçlarımızın tüm genel bakımı için bir garaj çalışmasıda yapabiliriz
 

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

ESKİŞEHİR de etkinlik düzenlense ben Ankaradan gelip katılmaya razıyım.

Bekir bey de Eskişehir e taşındı nasıl olsa
 

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

slm Bilecikten mustafa ben çoğu kaplara katılırım
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,518,011
Kayıtlı Üye Sayımız
172,099
Kaydolan Son Üyemiz
Attorney58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst