Elestiri ve Yorum Bekliyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan captainssg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,216

captainssg

Ana Kamp
Mesajlar
22
Tepkime Puanı
0
merhaba arkadaslar ben snowboarda yeni baslamayi dusunuyorum. bu konuda yardim ve tavsiyelerinizi bekliyorum. birkac parca esyada aldim bunlar hakkindaki yorumlarinizida.

1-lafuma alpines termal alt iclik

2-lafuma chamonix termal ust iclik

3-tchibodan kislik bot

Ürün Özellikleri: Yumuşak ve hafif olması sayesinde giyim konforu sunar. Teflon kaplaması sayesinde su ve kir tutmaz. Sağlam dikişli dili sizi kar suyundan ve soğuktan korur. Polar astarı bulunur. Alüminyum katmanlı soğuktan koruyan ara tabanı vardır. Sağlam, kaymaz tabanı vardır. Bağcık ilmikleri metaltendir. Güvenliğiniz için reflektörlüdür. Üst yüzeyi %100 Phylon ve polyesterdir. Teflon kaplıdır. Astarı ve ara tabanı %100 polyesterdir. Sağlam tabanı bulunur. Koyu gri, açık gri renktedir.

4-the north face bizzo ceket
1- urun ozellikleri:
[list type=disc]
[*]Waterproof breathable Gore-Tex Performance Shell 3L is über durable, blocks out the most ruthless winter weather and allows your excess heat and sweat to escape
[*]Fully taped seams mean water won’t roll down the fabric and sneak in through the crevices
[*]PU front zip help keep moisture from coming in and is offset to avoid unwanted entanglements with your neard
[*]Core venting system allows you to stay cool as you boot pack up to the ridge for some extra turns
[*]Helmet-compatible storm hood protects your neck, head, and face when the weather turns brutal
[*]Drawcord hem, removable powder skirt, and jacket-to-pants connection system keep the super-deep, fluffy stuff from entering
[*]Recco reflector may help ski patrol in the event of an in-bounds slide
[*]Embroidered The North Face logo on front chest and back shoulder
[/list]

1


2


3


4
 

Etiketler
Ynt: Elestiri ve Yorum Bekliyorum

aldığın botla snowboard yapamazsın bence. Bağlamalara oturmaz gibi geliyor. Ama 25TL'ye falan bot kiralanıyor zaten, board kiralarken onuda ekletirsin.


İçlikler Lafuma, söze gerek yok zaten. mont da biraz bolsa sorun yok zaten o da Northface :smiley: [SIZE=78%].[/SIZE] Snowboard pantolonu alman lazım. Bir ara tchibo da satılıyordu ama şu anda indirime girdi spx den falan bakabilirsin.


İlk zamanlar çok fazla düşeceğinden içine giyeceğin katların(polar,sweatshirt,vs.) yedeği bulundurmanı tavsiye ederim. ISlandığınıda içindeki poları çıkarırsın yenisini giyersin.
Şimdiden kolay gelsin...
 


Ynt: Elestiri ve Yorum Bekliyorum

oncelikle cevabiniz icin tesekkurler .Kayaga henuz baslayamiyorum insallah seneye yalniz trekking ve gunluk hayatta kullaniyorum bunlari icliklerde tiftiklenme ve az da olsa bollasma meydana geldi bunlar normal midir? Bu arada hergun giyiyorum malum havalar.montun da boyun kismi biraz genis. pantolon basit ve ince birsey aldim 20 tl ucretsiz kargoya

http://www.hepsiburada.com/Liste/movement-3m-reflektorlu-su-gecirmez-teflon-yuruyus-ve-kayak-pantolonu/productDetails.aspx?productId=sporrd01&categoryId=1301694

birde columbia polar almayi dusunuyorum.
son olarak board kiralama ne kadar oluyo yaklasik olarak .
 

Ynt: Elestiri ve Yorum Bekliyorum

Benim içliklerde de benzer bir tüylenme var ama Lafuma değil:smiley: hergün giyiyorsan birşey diyemem, olabilir.
Pantolon önemli bence çünkü sürekli düşeceksin, biraz öğrendikçe düşmem diye düşünme, tam tersine daha sert düşmeye başlıyorsun hızlandığından dolayı.
Mont'un kalınlığı çok önemli değil bence su geçirmesin içine yeter. Çünkü sürekli hareket halindesin içliğin ve içinde 1-2 katın varsa üşümezsin ancak mont su geçirirse içine o zmn sıkıntı.
Colombia'nın malzemeleri çok kaliteli zaten ancak biraz tuzludur. Adrenalin.com, adventurerepublic.com, www.spxshop.com gibi siteleri takip edebilirsin, indirim veya outlet ürünleri oluyor. Lafuma, JackWolfskin, colombia ürünlerini uygun fiyata bulabilirsin.
Eğer imkanın varsa belirttiğim sitelerin mağazalarına gidip(veya başka mağazalarda olabilir) iyi bir bot alabilirsin. Yönünü, hızlanmanı ve durmanı ayaklarınla sağladığın için bot önemli, ancak bir 2 defa gidip kiralayıp yapıp yapmayacağına karar verdikten sonra satın alman daha mantıklı.
Board ve bot kiralama gittiğin mekana göre değişir. Uludağ ve kartepe'de 50-80TL arası değişiyor. Kartepe'de mesela dağa çıkmadan aşağıdan kiralarsan daha ucuz oluyor(Tabi taşımak için uygun aracın falan olmalı veya servisleri beklemelisin).
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,488
Mesajlar
1,518,697
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst