Dizel mi benzinlimi?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mltburak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,919
Ynt: Dizel mi benzinlimi?

Bence bozmasaydınız daha iyi olurdu ve makaslara çok kavis vermişsiniz,kupadan 10cm takoz ve makas küpelerini 6cm uzatarak yükseltmek ben ce daha iyi olurdu şaftları ellememiş olurdunuz sürüş konforu daha iyi olurdu şimdi sizin araç zıplayarak gidiecek gibi
 

Etiketler
Ynt: Dizel mi benzinlimi?

sizinkide doğru mantık aslında.uzatmayı makaslara uzun küpe takarak yaptık zaten şaft uzatması mecbur daha önce yaşanmış bir sıkıntıydı başka hilux da yükseltme sonrası arazide artilikasyon sırasın da şaft çıkmıştı.bunu engellemek için yapılmış bir işlem.aracın zıplaması şu anda orjinal aldığımdan bir farkı yok bana göre çok iyi.bununla birlik de daha araca extra ağırlıklar gelicek ozaman daha da iyi olur.
 

Araçlarınız hayırlı uğurlu olsun. Bende TEDAŞ hiluxlarından düşünüyorum ancak öğrendiğim kadarı ile HD ve klima yokmuş. Bu beni şuan için ikileme itiyor
 

Ynt: Dizel mi benzinlimi?

zıplamasını hoplamasını bilmem ama yükseklik olarak dört dörtlük, tay gibi olmuş.şimdiden emsallerine fark atmış.kaporta boyada varmı işin içinde? ne kadar resimli anlatırsanız okadar sürükleyici olur bence.kolay gelsin,takipteyim.
 

Ynt: Dizel mi benzinlimi?

sağolun soner bey.valla kaporta ve iç döşeme yapılacak sırayla.şimdilik öncelik hidrolik direksiyonda.arazide baya zorladı ama çok da keyif vericiydi doğrusu :smiley:

birkaç gezi görseli ve videosu :smiley:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FTg-bnQo55g
 



Ynt: Dizel mi benzinlimi?

:D :D

Toyotatantrmaoffroad1


Toyotatantrmaoffroad6


Toyotatantrmaoffroad13


Toyotatantrmaoffroad14


Toyotatantrmaoffroad35
 







Ynt: Dizel mi benzinlimi?

pancarmotorcu' Alıntı:
Düşünen olursa yardımcı olurum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-4x4-hilux-tek-kabin-116410193/detay/


selam bi abimize bakmak istiyoruz bugün kendisi ilandan görmüş.talip olsak bize en son ne yaparlar?
 



Ynt: Dizel mi benzinlimi?

Arkadaşlar Tedaş çıkması araçlarda kesinlikle LSD dif.lock vardır. Esas diğer dizellerde çok nadir olarak LSD var, hatta yok denecek kadar az.


Bu arada yeni proje için satılık hılux, düşünen üyelerimize yardımcı olurum...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-hilux-4x4-full-yapili-full-bakimli-2,2-benzin-lpg-masrafsiz-116430446/detay/
 

Ynt: Dizel mi benzinlimi?

Hakkı bey mrb.
Sanırım ön ve arka amortisörleri monroe ile değiştirmişsiniz. Orj. Tokico amortisörlerden ne kadar daha yüksek - uzun ? Bende değiştireceğim. Monroe model numaraları ile fiyatını belirtirseniz sevinirim.
Kalın sağlıcakla.
 



Ynt: Dizel mi benzinlimi?

ncmsrn' Alıntı:
Hakkı bey mrb.
Sanırım ön ve arka amortisörleri monroe ile değiştirmişsiniz. Orj. Tokico amortisörlerden ne kadar daha yüksek - uzun ? Bende değiştireceğim. Monroe model numaraları ile fiyatını belirtirseniz sevinirim.
Kalın sağlıcakla.

merhaba.evet amortisörler monroe ama kodlarını malesef bilemiyorum ustam aldı taktı.fiyat yanılmıyorsam 480 tl olması lazım 4 tane fiyatı.orjinaline göre kapalıyken 12 cm daha uzun galiba.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,491
Mesajlar
1,518,792
Kayıtlı Üye Sayımız
172,151
Kaydolan Son Üyemiz
dmbe3781

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst