Discovery Vinç Tamponu ?..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dj_derinlikler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,604

dj_derinlikler

Ana Kamp
Mesajlar
37
Tepkime Puanı
0
2001 model makyajlı fara cevrilmiş discovery aracım var. 10 gündür vinç bağlamak için tamponlar aramaktayım. Bulduğum güzel bir model var ama ARB firmasının bi ürünü ürettigini buldum temin etme seceneklererine falan baktım baya zorlu koşullardan geçmemiz gerektigini ögrendim (discovery için kolay ama bizim için engel gecme zor). Bazı fikirlerle karşılaştım yaptırabilirsin diyenler oldu ama ne derece içime siner onu bilemiyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?
 

Etiketler

Ynt: Discovery Vinç Tamponu ?..

selamlar

oto mekanik hüseyin akbulut ile görüşmenizi tavsiye ederim 0212-285 29 94 - 95

naci
 

Ynt: Discovery Vinç Tamponu ?..

Merhabalar

Ben de benzer bir şekilde tamponlarla ilgilenmekteydim ve sonunda en doğrusunun kendi kafamdaki tasarımı uygulatmak olduğuna kanaat getirdim. Yaptırdığım tamponun olduğu konuda da mesajınızı görmüştüm, dolayısıyla işçilikten haberiniz vardır. Eğer ilgilenirseniz yaptırdığım kişiyle görüşebilirsiniz.
 

Ynt: Discovery Vinç Tamponu ?..

maslakda özel oto var atilla özel bi danışın derim wivç ve winç tamponları hakında yardımcı olaçakdır 0535 307 65 54 numarası
 



Ynt: Discovery Vinç Tamponu ?..

çok tşk ediyorum yardımcı oldugunuz için. Bu işi türkiyede sektör haline getiremediler yannız ustalar illaki arac yanımızda olcak ona göre kesip biçecez istedigin gibi bişe yapıcaz diyolar.Halbuysan bundan bi tane yaptın kalıbını çıkarmışken 1 tanede örnek yap koy vitrine .insanlar görsün nasıl bişe yapmışsın .Bilmem yannışmı düşünüyorum
 

Ynt: Discovery Vinç Tamponu ?..

Doğru düşünüyorsunuz da... bir kaç kıstas var...

- örnek olması için yapılması gereken en az 3-4 araç / model var.
- örneği yaparken harcayacağı zamanı, para kazanacağı araba tamiri gibi işlere ayırmak durumundalar
- örnek tamponun maliyetini karşılamak istemiyorlar.
- ve de çoğunun saklayacak yeri yok.

ne yazık ki, bu gibi nedenlerle, görmeden, sadece istediğin modelin resmini göstererek birşeyler yaptırmak durumunda kalıyoruz.
 

Ynt: Discovery Vinç Tamponu ?..

ben huma otodan aldım
ellerinde bikaç çeşit var
ben boru tipi aldım
fiyatlarda fena diil
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,491
Mesajlar
1,518,793
Kayıtlı Üye Sayımız
172,153
Kaydolan Son Üyemiz
Şeyma&Ömer


Geri
Üst