DİKKAT !!!

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cheg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,500

cheg

daihatsu terios
Mesajlar
242
Tepkime Puanı
0
Arkadaşlar 2004 yılında galericiye sattığım 85 model pajeromun vergi borcu bugün sms le bana bildirildi.. demekki araç hala benim üstümde ... plakası 34 E 2356 ...gören duyan yerini bilen olursa haber verirse sevinirim... ya bağlatacağız ya trafikten çekeceğim... siz ne önerirsiniz?
 

Etiketler
Ynt: DİKKAT !!!

Hemen trafiğe başvurup hurda olarak plakasını trafikten düşürün, yada kullanıcısına ulaşıp vergi borcunu ödettirdikten sonra satışını yapın, tabii ilk yolda daha basit fakat vergi borcunu siz ödemek zorunda kalacaksınız.
Tabii elinizde ruhsat olamayacak ve ek1 çıkartırmak zorunda kalacaksınız, hurda araçlar için yeni çıkartılan yasa yürürlükteyse ek1 çıkarttıktan sonra devlet size hurda araç için belli bir miktar para ödeyecektir, oda vergi borcunu karşılar sanırım.
 

Ynt: DİKKAT !!!

Bağcılar trafik tescil e gittim... Elime bir kağıt verdiler. Yarın ümraniye nakil vasıtaları vergi dairesine gidecem. Faizini silip verginin dörtte birini ödeyerek yırtacam sanırım. Yani 900 civarına yırtacaz... Bir daha satış vermeden araç satışı yok. Bazan da otoparkamçekiyorlarnış dünya otopark parası . Ya da suç işleyebiliyorlarmış. Allahtan trafik cezası vs gibi şeyler çıkmadı...
 


Ynt: DİKKAT !!!

Teşekkürler dostum... Aynen öyle , araç satarken doğru notere... Yarın geliriz , yok gelecek aya yok şimdi işimiz var... para alınır araç devredilir ... Hadi güle güle...
 





Ynt: DİKKAT !!!

Geçmiş olsun size tuzlu bir tecrübe olmuş paylaşştğınız ve bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
 

Ynt: DİKKAT !!!

Teşekkürler... Neyse ki az tuzlu oldu.. Parayı yatırdım bugün 839 tl.
 

Ynt: DİKKAT !!!

Allah beterinden saklamış sizi ya bir suça karışsaydı ben ceza evi personeliyim okadar çokki bu şekilde ceza yatan Allah korumuş.
Eğer bir suça karışsaydı yada ölümlü bir trafik kazasına siz ben masumum diyene kadar bi 6 ay 1 sene yatardınız. Geçmiş olsun
 




Ynt: DİKKAT !!!


En korktuğum işlerden biridir bu alım-satım mevzuları.
Noter satışı yüzünden 1 - 1,5 yıl satmadığım / Satamadığım motorlarım, arabalarım olmuştur.
Size geçmiş olsun.

İnanması zor ama, böylesi de varmış. >>> http://www.cafcafdergisi.net/2012/09/07/turkiyede-girisimcilik-zordur-kardesim/
 

Ynt: DİKKAT !!!

Okurken terledim...demekki bu hikaye son kanundan evvel yaşanmış...ya da biz araç 20 yaş üstü diye yırttık...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,721
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst