Defender 130 3,5 V8

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,164
Ynt: Defender 130 3,5 V8

Bir de bu varmış :D

DSC00029
 

Etiketler


Ynt: Defender 130 3,5 V8

Aslinda defender o kadar korkulacak arac degilmis bunu kullandikca anliyorsunuz binek arac gibi sessiz sedasiz gitmesini beklemeyin yeter . E haliyle 20-30 yas arasi olduklarindan ufak tefek sorunlar cikarabilir bunuda kabul etmeniz gerek . Toplanmis arac alin zamanla neresinde ne var cozersiniz . Tabi kendinize somurmeyen bir ustada bulmaniz lazim gecen fan problemim oldu 20 liraya hallettim . Zorlayip hareret yaptirirsaniz 2000 lira ellerimizden opecekti . Diger guzelligi dun yagan yagmurda binekler ilerleyemezken defender ile korkmadan sehir icinde gezmek de ap ayri bir zevk . Merakiniz var ise kesinlikle alin ...

ibrahim IPEK
 

Ynt: Defender 130 3,5 V8

Valla hocam çok doğru diyorsunuz. Dün yağmurda bende bi ara suda kalıyodum kendi arabamla.. Bi ara lastikler boşa dönmeye başlamıştı :smiley: korktum baya ve o an 'bunu satıp defender almalıydım' diye aklımdan geçirdim :smiley:
 



Ynt: Defender 130 3,5 V8

Yanliz 90 lik gunluk binmek icin ve uzul yol icin uygun olmaz bende 110 luk var ford motorlu ivmelenmesi felan guzelde yapabilecegin hiz 80-90 razi isen cok zevk alirsin

ibrahim IPEK
 

Ynt: Defender 130 3,5 V8

Aslında çoğu arkadaşımızda olduğu gibi bende de sürat sevdası var malesef.. Defender alırsam bu hız sevdasından da kurtulmuş olurum. İçinde ki motora bağlı olarak zaten en fazla 110km hız yaptığı söyleniyor. Bu arada arkadaşın da konuyu çamur ettim sanırım :smiley: neyse yararımız olur inşallah.. İlan da sanırım halen güncel? :smiley:)
 


Ynt: Defender 130 3,5 V8

Bunlar keyif arabası. Ben geçen sene defender ile karadeniz gezisi yaptım, asfaltta 80-110 km ortalama ile 3300 km yol yaptım. Bu sene aynı geziyi Disco II td5 ile yaptım, hızım gene aynıydı :smiley: Sonuçta keyif gezisi :smiley:
 

Ynt: Defender 130 3,5 V8

Söylediğiniz tamamen doğru bunlar keyif aracı. Gireceksin patika bi orman yoluna, ciğerlerin bayram ederek gezeceksin.. :smiley: Asfaltta da dediğiniz gibi 80-100km hız aralığında mehtabı seyrederek gezeceksin :smiley:)

Yapmayı istediğim tam olarak bu..
Ama önce İstanbulda defenderı olan bir arkadaşla hem afaltta hem de off-road yollarında gezip bu durumu yaşayıp tecrübe etmem lazım :smiley:
 











Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,506
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst