dalamanda rafting turu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan namikka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,837

namikka

Ana Kamp
Mesajlar
29
Tepkime Puanı
0
Yer
İZMİR
merhaba arkadaşlar,
dalamanda rafting organize ediyorum.belki son raftig de olabilir.biliyorsunuz bir baraj yapıldı ve parkur 13,5 km'den 9 km'ye düştü.
aşağıda sizlerle proğramı paylaşmak istiyorum.
sevgilerle
namık

25-26 Haziran Dalaman Rafting Gezi Proğramı aşağıda yer almaktadır.
PROGRAM
Katılımcılarımız ile araç hareket noktası olan Montrö Meydanı Atatürk Lisesi önünde saat 01:00 de buluşacağız.24 Haziran CUMA saat 01.30’da yola çıkacağız.
Sabah 06:00 gibi konaklayacağımız KESKİN OTEL’E geleceğiz.
Otele yerleşme ve dinlenmenin ardından Rafting merkezine hareket edip burada sabah kahvaltısı ve bilgilendirme yapıldıktan sonra Rafting yapacağımız parkurun başlangıcına hareket edeceğiz..
25 Haziran 2011 Cumartesi
DALAMAN ÇAYI RAFTING
Belirtilen noktadan transfer işlemi yapıldıktan sonra Rafting bölgesine varılır ve acik bufe kahvaltiya oturulur.Kahvaltida peynir,zeytin,domates,salatalik,
recel ve tereyagi mevcuttur.Isteyen musterimiz diledigi kadar cay yada kahve alabilir.Kahvalti esnasinda musterilerimiz Kamikaze formlarini imzalarlar,bu formun amaci turda olabilecek saglik kosullarindan kaynakli aksilikleri engellemektir.
Turumuza daha once kalp rahatsizligi gecirmis kisiler,hamileler,yuzme bilmeyenler,astim rahatsizliklari olanlar ve kol yada bacaklarinda platin takili olanlar katilamazlar.Kahvalti sonrasi malzemelerimiz musterilerimiz tarafindan alinir.Can yelegi,Kask ve Kurek bedenlerine gore secilip kendilerine verilir.Ayrica ayakkabisi olmayan musterilerimize su gecirmez nehir veya deniz ayakkabisi satisimiz vardir.O esnada yan tarafta ise ikinci transfer araclarina raftlar yuklenir ve 35 km surecek ( yaklasik 1,5 saat ) oldukca heyecanli,daglarin arasindan manzarali ikinci transferimiz baslar.
Musterilerimiz yanlarina sadec gunes yagi,sigara,cakmak gibi bizim su gecirmez cantalarimiza sigacak kucuk seyler alabilirler.Nehirde elektronik esya kullanma gibi imkanlari olmadigindan Kamera,fotograf makinesi,cep telefonu veya bunun gibi elektronik aletleri almamalidirlar.

Ikinci transfer bitimi nehire giris noktamiz olan R2 parkurunun basina gelinir ve Turkce,Ingilizce olmak uzere genis bir bilgi verilir herkese nehirde neler yapmalari gerektigine dair.Daha sonra raftlar teker teker R2 parkurunun heyecanini yasamak icin suya birakilir.14 km uzunlukta olan bu parkur oldukca eglenceli,adrenalini yuksek,daglarin arasinda cam ormanlari ile bezeli,6 tane buyuk ve zevkli dusus noktasi olan Dalaman Cayinin gunluk standart rafting parkurudur.
Nehirde yaklasik yuzme molalari ve cesitli animasyonlar dahil 3-4 saat arasi kalinir ve ortalama 16:00 gibi bitis noktasina gelinir.Bu noktada bizi tekrar start noktasina goturen Peugeot minibusler karsilar ve 5 dk surecek olan restaurant'imiza hareket edilir.Isteyen dus alir ustunu degistirir isteyen biraz olsun gunun yorgunlugunu atar.Ardindan acik bufe ogle yemegi servisimiz baslar.Tavuk sote,patates kizartmasi,makarna ve salatadan olusan menude musterilerimiz diledikleri kadar yiyebilir.Ogle yemeginde icilen icecekler ekstra olmaktadir.Yemek esnasinda o gunku turun video cekimi gosterilir ve dileyen musterilerimiz guzel bir rafting gununun anisi olarak siparis verebilir ve aninda dvd olarak yada fotograf cd si orada satin alabilir.
Fiyata dahil olan hizmetlerimiz :
* Sehir icinden rafting yerine kadar olan ilk ve daha sonra nehire giris noktasina kadar olan ikinci transfer
* Rehberlik
* Ferdi Kaza Sigortasi ( KOC ALLIANZ )
* Acik bufe kahvalti ve acik bufe ogle yemegi
* Rafting Malzemeleri
zorluk derecesi 3-4 tür başlangıç noktası akköprü barajı önüdür
OTELE DÖNÜŞ

26 Haziran 2011 Pazar
DALYAN TEKNE TURU AYRINTI
• Dalyan Limanından hareket
• Dalyan Çamur Banyosu Kaplıcalarında mola
• Dalyan Kral Mezarlarında Fotoğraf molası
• Kanal Kenarındaki Restoranında Öğle yemeği
• iztuzu plajında caretta caretta kaplumbağası gösterimi mavi yengeç tanıtımı
• Dalyan İztuzu Plajı'nda yüzme molası
• Dalyan Limanına Dönüş

 Resturant Tekne gezilerinin Yapıldığı Kanalın Kenarında Kaunos Antik Kentinin Hemen Altındadır.
 Restaurantta Öğle yemeği Açık Büfe şeklindedir
 Öğle yemeği 5 çeşit sıcak ve 10 çeşit soğuk meze ve mevsim meyvesinde oluşmaktadır
 Ana yemekte ; Köri soslu tavuk , mevsim balığı , kıymalı musakka veya etli türlü
 Soğuk mezelerde salata çeşitleri ve çeşitli soğuk mezeler yer almaktadır.
 teknelerimiz 12 m uzunluğuda turbo motorlu piyade tipi polyester teknelerdir
 Tene turu fiyatına çamur banyolarına giriş (4 tl) ve iztuzu plajına giriş (3 tl) DAHİL DEĞİLDİR.




18:00 Dalyan’a dönüş
19:00 İzmir’e hareket

ÜCRETLER
Pansiyon (oda+kahvaltı +akşam yemeği ) + Rafting + Tekne Turu + Yol Ücreti = 240 TL
ÜCRETE DAHİL OLANLAR
Ulaşım+Rafting+Tekne Turu+Konaklama+2 sabah kahvaltısı+1 akşam yemeği+1 öğle yemeği
Tüm içecekler de FİYADA DAHİL değildir.
Önemli: Katılımcıların 21 Haziran 2011 tarihine kadar müracar etmeleri gerekmektedir.
Araç oturma planı müracat önceliğine göre yapılacaktır.
Müracat: Namık Kemal Ekici 0 533 668 15 61
namik.35@hotmail.com



DALYAN OTEL KONAKLAMA AYRINTI
DALYAN MERKEZE 3 DK YÜRÜME MESAFESİNDE KESKİN OTEL 3 YILDIZLI

( OTEL PROSEDÜRÜ SABAH ERKEN SAATTE VALİZLER İÇİN VBİR ODA OTELE GİRİŞ AKŞAM ÜZERİ ERTESİN GÜN TEKNE TURU DÖNÜŞÜNDE DUŞ İÇİN ODA VERİLECEK )
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,506
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst