Daihatsu - Terios ile Samsun'da Hafif Off Road

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sefa55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,183

sefa55

OPEL CORSA D 2011 MODEL CDTİ
Mesajlar
126
Tepkime Puanı
0
Yer
SAMSUN
2008 model terios ile doğa gezisi

ALDEDE SAPAI KARISINDAK


IMG 2225


IMG 2227
 

Etiketler

4 HAZİRAN 2010 tarihli doğa gezisi. 1 gün önce yağmur yağdığını söylersem aracın başarısı ortaya çıkacaktır.

ACEM KY SAPAININ SAINDAK


ACEM KY SAPAININ SAINDAK


ACEM KY SAPAININ SAINDAK
 







Arkadaşlar bu geziyi kış mevsimi için keşif amaçlı yaptım. Kar yağdığında 2-4 araçla gidebileceğimiz güzergahlar belirledim. Fotoğraflarda görülen yerler 800-1400 arası rakıma sahip.
 

[size=12pt]Alaçam-Gümüşova gezisi. Gümüşova Alaçam'ın en uzak köyüdür. Vezirköprü ilçesine sınırı bulunmaktadır. Gümüşova'ya gitmek isteyenler için tavsiyelerim: Baraj kenarında hava sıcaklığı Alaçam ile aynı. 25 derece idi. Yaz mevsiminde 30 derece. Yollar tozlu, topraklı olduğu için camları kapatıyoruz, Sonbahar, ilkbahar ve kış mevsiminde gidilmeli. Araç 4x4 olmalı çünkü baraja yakın olmak vb, iniş, çıkışlarda 4x4 beni kurtardı. Tek araç gitmeyin, 1 araç bozulursa etrafta yardım isteyecek kimseler yok, en az 2 araç gitmenizi tavsiye ederim. Yanınıza şişme bot alıp barajın sakin suyunda açılabilirsiniz. Yol yorgunluğunu atmak için baraj kenarında semaverde çay hoş olur.

Alaam Gmova Ky


IMG 2254


IMG 2268
 





Gümüşova köyü ve ilköğretim okulu. Son fotoyu da dönüş yolunda orman içinde çektim.

Fotoraf0247 GMOVA LK


Fotoraf0251 GMOVA KY


Fotoraf0255


Fotoraf0264
 

http://www.youtube.com/watch?v=LTcIBa47eMk
Güzergah üzerinde çeşme önünde gördüğüm çamura girdim.
 

Bugünki gezi Üçpınar Şelalesiydi. Yolun tamamı asfalt. Şelaleye ulaşmak için aracı parkedip 15 dakika yürümek gerekiyor. Şelale yüksekliği 7-8 metre kadar. Aracın yanına dönerken keçi sürüsü ve koyun köpeği ile karşılaştım. Koyun köpeğinin yolundan çekilmek için çok dik bir yamacı tırmanmak zorunda kaldım, düzlüğe çıkınca koşarak Terios'umun yanına gittim. Koyun köpeği ile karşılaşmasaydım hoş bir gezi olacaktı. Bu arada 324 nolu foto şelaleye giden keçi yolu. Yolda rastladığım genç bana "oradan araba çıkmaz, yürüyerek gitmelisiniz" dedi ama ben bu yolu aştım ve dönüşte foto çektim.

ELALEYE 5 KM KALA


Elaleye yaklayoruz


Fotoraf0318


Fotoraf0324


Fotoraf0325
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,743
Kayıtlı Üye Sayımız
172,148
Kaydolan Son Üyemiz
perdeci71

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst