Daihatsu Feroza Fotoları....

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 199,317

Etiketler
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Yormaktan kasıt performanssa 4L de sıkıntı olmaz. Yeter ki kırılmasın

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

yokuşta baya farkeder bu teker bence ama benim aradığım asıl olay ferozanın motorundan nasıl daha fazla güç alırız. çok yoğun çamurda 4L de 2. viteste bayılmasın mesela ;D mümkün mü bu?
 

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Açık hava filtresi + headers ile 10 beygir kazanilir belki. Atmosferik motorlara chiple falan da çok mudahale edilemiyor diye biliyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 



Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Aslinda rockylerdeki 2.8 dizel motoru taktirabilsek ne sahane olur :smiley: . Ama muayenelerde sıkıntı olur sanirim. Çok katılar diye duydum.

O degil de gecen yine grand vitaraya bindim. Arazide pamuk gibi, sonra kendiminkine binince makasli araç azap gibi geldi. Maliyeti cok mu olur acaba helezonluya cevirmenin?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

2.8 motoru takabilsen ferozayı durduramazsın :smiley: dizel motorlu feroza vardı bir ara satılık hala duruyor mu bilmiyorum. Adaş izmitte makaslı samurai yi helezona çevirdiler istanbulda da illaki yapan vardır cj lerinde çevirilmiş olanları görmüştüm.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Makasçıya verdim aracı yükseltsin diye adam birer makas daha eklemiş şuan düz yol arazi yada kayalık gibi bi konfor ayrımı kalmadı benim için :smiley:

Grand vitaralar da arazide biraz pasif gibi geldi bana. Feroza pasaklı yaramaz çocukmuş ta vitara daha bi evde halıda oyun oynayan bi çocukmuş gibi :smiley:
Adaşlar az maliyetle çok iş lazım bana performans işinde.. Aslında egzos değiştirip açık hava filtresi ve de karbüratör bakımınıda yaptırdıktan sonra biraz farketti ama yokuşta ve balçıkta hala yeterli değil. Silindirleri falan genişletme büyütme gibi bişey varmış nasıl bişey bu komple motor tornaya mı giriyo bilgisi olan var mı?


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Dogrudur grand vitara nazik arac orjinali offroada uygun degil, ferozaya gore cok alcak ve açıları çok kötü ama biraz offroad modifikasyonuyla sahane bir araç olur. O kadar ugraştık çaprazda bırakamadık aracı. % 100 kilit degil tabi ama lsd gücü çok iyi dagitiyor. Ama yine param olsa almam o ayrı :smiley:


Silindir genisletme cok teferruat bence. Sonunda ne olacak belli de degil. Kapağı taşlatıp sıkıştırma oranı yukselse bg artar ama ne olur ne kadar olur ben de bilmiyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

"vay anasını be nerelerden geçtik feroza namın büyük yürü be olum" gibi bi gazla yolu tamamlayıp aynı yoldan geri dönemedim... ::smiley:

Yardım çağırdık 2011 pajero geldi ama düz lastikle yere tutunamadı biz yine traktör çağırdık ;D

Fotoraf 1 4


Fotoraf 3 3


Fotoraf 4 2


Fotoraf 2 4
 





Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Parçayı buldum, İstanbul'da sıkıntı olmuyor Feroza yedek parça. Bayramdan sonra takıyoruz inşallah. Vinci ve çeki demirini ruhsata işlettim. Şimdi rengi mat yeşil yada turuncu yapmayı düşünüyorum. Dodik, 15cm yükseltme, yarış koltukları ve arka koltuklar yerine inventor mini buzdolabı vs kamp ekipmanları uygulayacağız. O zaman daha güzel ve işlevsel olacak inşallah.
 

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Buralarda usta ve parça bulmak cidden zor araç buralarda heba olup giderdi şimdi sizin elinizde bambaşka bişeye dönüşcek galiba :smiley: Elimden geldiğince iyi baktım beni fazlasıyla memnun etti umarım sizide memnun eder. Benim arazide sıkıntı çektiğim tek şey makaslardı çünkü araç makaslardan yeterli esneme sağlayamadığı gibi askıda kalmasına sebep oluyordu. Tekrardan hayırlı olsun gülerek kullanın.
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,745
Kayıtlı Üye Sayımız
172,148
Kaydolan Son Üyemiz
perdeci71

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst